Gáspár Bea online főz a rajongóinak: Videó!

főzés Gáspár Evelin Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea és Evelin megmutatták, miben mesterkedtek: ezt a finomságot készítették el a félkész konyhájukban. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, nem meglepő módon Gáspár Bea lett a Konyhafőnök VIP című televíziós vetélkedő győztese. Beájé lett az elismerés és az értékes fődíjak is, de az asszony 10 milliós nyereményét sajnos elvitte a NAV a férje balul sikerült ügyletei miatt.

A kétgyermekes édesanyának bőven lenne miért csüggednie, de helyette ő inkább azt csinálja, amit igazán szeret és amihez igazán ért: finomabbnál finomabb fogásokat készít, a fázisokról pedig videókat készít, melyeket az erre létrehozott közösségi oldalára is feltölt.

A nemrég közzétett felvételből Evelintől megtudtuk, hogy kommentben érdemes kívánságlistát leadni, és az is kiderült, hogy Bea asszony privát főzéseket is vállal.

Gáspár Bea álmait meghiúsította Győzike botrányahttp://www.life.hu/sztarok/20170811-gyozike-botranya-meghiusitotta-bea-asszony-almait-nav.htmlÚgy tűnik, Gáspár Győző élete összeomlott. Nagyon megviselte, hogy a NAV költségvetési csalás és sikkasztás miatt vizsgálódik ellene. A showman hasznavehetetlen, a család minden gondja Bea asszony nyakába szakadt. TV + Sztárok--Hajdú Péter nyilatkozott szakításáról Eszterrelhttp://www.life.hu/sztarok/20170811-hajdu-peter-szakitott-baratnojevel-eszterrel-nyilatkozott-a-showman.htmlNem tartott sokáig Hajdú Péter és Eszter kapcsolata, csak fél évig voltak együtt, múlt héten szakítottak. Hajdú Péter nyilatkott különválásukról. TV + Sztárok--Diana halála gyilkosság volt?http://www.life.hu/sztarok/20170810-diana-hercegno-nem-balesetben-halt-meg.htmlDiana halálának 20. évfordulója közeleg, ezért rengeteg információ kerül napvilágra vele kapcsolatban, olyanok is, amiket talán jobb lenne nem tudni... TV + Sztárok--Britney Spearst fegyveres férfi akarta megtámadni a színpadon - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170810-britney-spearst-koncertjen-akartak-megtamadni-video.htmlLas Vegas-i koncetrje majdnem tragédiába fulladt Britney Spearsnek...TV + Sztárok--Justin Theroux a Szigetről posztolt: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170810-igy-bulizott-a-szigeten-justin-theroux.htmlÚgy tűnik a tegnapi Pink koncert nem csak a magyar rajongókat mozgatta meg, hanem még az akkora sztárokat is, mint Justin Theroux. A híres színész ugyanis szintén köztünk bulizott. TV + SztárokOrigoHajléktalan és nincstelen is volt Halle Berry: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170810-halle-berry-hajlektalanszallon-is-elt-mar.htmlElképesztő információk kerültek napvilágra Halle Berryről: a szexi színésznő bizony volt csődben, és hajléktalanszállón is élt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.