Károly herceg megjegyzést tett, amiért nem lett lány gyermeke

2017.08.11. 16:14

Újabb megrendítő részlet derült ki Diana és Károly kapcsolatáról.

Lassan 20 éve, hogy Diana életét vesztette. Fiai, Vilmos és Harry kisgyerekként veszítették el szeretett édesanyjukat. Az évforduló kapcsán a Channel4 egy dokumentumfilmet tett közzé, amely számtalan, eddig sosem hallott részletet mesél el Diana életéből. Károly - nem meglepő módon - majd felrobbant a dühtől, mikor ez kiderült.

Napvilágra került például, hogy Károly az apja engedélyével volt hűtlen Dianához. Az is már nyilvános információ, hogy a királyi család nyomása miatt a hercegnének komoly táplálkozási zavarai voltak, amit mindvégig titkolt. 

Diana életéből újabb fájó részlet került napvilágraFotó: Mario Testino

Most pedig arról szólnak a hírek, hogy Károly világ életében lány gyermeket szeretett volna. Éppen ezért Vilmos után nagyon "égető" lett volna, hogy Diana világrahozzon egy kislányt is, de nem így lett. Ő már a terhesség során tudta, hogy kisfiú lakik a pocakjában, de ezt egészen a szülés pillanatáig nem árulta el a férjének. 

A szülés nagyon nehezen ment: mindenféle érzéstelenítés nélkül, természetes úton érkezett meg Harry, 9 óra alatt. De amikor Károly meglátta a kisbabát, nem volt elragadtatva: 

"Ó istenem, ez egy fiú! Ráadásul vörös a haja!"

Állítólag Károly mindezt viccnek szánta, de 9 órányi szenvedés után ezzel a megjegyzéssel összetörte érzékeny felesége szívét - írta meg a Popsugar.

Károly hercegDiana hercegnőcsaládalapítás