Ashton Kutcher Sziget Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hiába, a Sziget Fesztivál nem csak nekünk, hanem a külföldieknek is sokat jelent, sőt világsztárok is megjelennek a rendezvényen. 

A Sziget Fesztivál első estéjén Pink szolgáltatta a talpalávalót, nem csoda, hogy csak úgy hömpölygött a tömeg. A hazai sztárok közül Tóth Vera mutatta meg a bulizási szokásait: csipkés forrónaciban láthattuk rázni.

Nem sokkal később az is kiderült, hogy Jennifer Aniston férje, Justin Theroux is tiszteletét tette a Szigeten, ám a világhírű felesége helyett inkább néhány barátját hozta magával.

Most pedig Ashton Kutcher Instáján jelent meg egy kép a Szigetről, a sztárapuka is ellátogatott a helyszínre. Az erről feltöltött poszt néhány óra alatt közel 10 ezer kedvelést gyűjtött össze.

In that cloud is wiz

Ashton Kutcher (@aplusk) által megosztott bejegyzés,

Házat bérel Ashton Kutcher és Mila Kunis Budapesten

Mila Kunis jelenleg hazánkban forgatja legújabb filmjét Jennifer Aniston férjével és Gillian Andersonnal együtt. A sztármamit férje, Ashton Kutcher és két gyereke is elkísérte erre az időszakra. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.