David Boreanaz megcsalás Dr. Csont
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is gondoltuk volna, hogy a szexi nyomozót alakító színész valójában nem is olyan hűséges, mint a tévében. 

David Boreanaz alakítja a Dr.Csont című csorozat sármos nyomozóját, aki szerelmi kapcsolatba keveredik a mindent tudó antropológussal, majd családot is alapítanak. Nos, a szívdöglesztő színésznek a való életben is van családja, ám egyáltalán nem olyan hűséges, mint Seeley Booth különleges ügynök.

David Boreanaz nem képes magát féken tartani Forrás: People

A 48 éves sztár ugyanis többször is hűtlen volt már a feleségéhez, aki egy interjúban már azt is bevallotta, hogy nem él rózsaszín ködben a férje kapcsán. Ez nem meglepő, ugyanis Boreanazt az egyik szeretője meg is zsarolta, melynek következtében

kénytelen volt kitálalni mindent

az akkor állapotos párjának.

Kiderült, hogy Tiger Woods exével, Rachel Unchitel-lel is szexkapcsolatot ápolt David, illetve egy színésznővel, Sabine Kaminskivel is viszonyba bonyolódott. A szépség elárulta, hogy a kollégája fantasztikus szerető, de közöttük kizárólag szexkapcsolat volt, semmi érzelem.

A barátok és az ismerősök úgy gondolják, hogy talán párterápiával meg lehet menteni a kapcsolatukat, de nem biztos. Ugyanis a felesége, Jaime Bergman nem fogja már sokáig bírni cérnával a jelenlegi helyzetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.