Erdélyi Mónika Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony úgy tűnik, hogy nem mindenki hagyja szó nélkül Kasza Tibi csipkelődéseit. Erdélyi Mónika például kifejezetten felhúzta magát rajta. 

Erdélyi Mónika és Joshi Bharat voltak Kasza Tibi Pénzt vagy éveket! című műsorának vendégei. A sztárok azonban rosszul tippelték meg az egyik szereplő korát, amiért Kasza egyértelműen Mónikát tette felelőssé.

A sztáranyuka azonban nem hagyta szó nélkül a dolgot: nyilvánosan megkérte Tibit, hogy ne ejtsen ki mindent a száján amit gondol, ugyanis neki is vannak gondolatai, amiket nem oszt meg most sem vele, sem a nézőkkel:

"Te Tibi, bocsánat, nem kell ám mindig mindent kimondani ami eszedbe jut. Én se mondok ki mindent. Tovább folytatom, én sem mondok ki mindent, e pillanatban is épp visszatartok valamit" - mondta a mosolygós, ám de kemény műsorvezetőnő.

Kasza teljesen ledöbbent, mikor rájött, hogy ki lesz a játékosa: Videó!

Kasza Tibi új műsorában civil emberek korát kell kitalálgatniuk a sztárvendégeknek, azt pedig Kasza Tibi sem tudja, hogy mikor, milyen kortalan versenyző érkezik a stúdióba. A szórakoztatónak szánt műsorban azonban hirtelen stresszhelyzettel találta szembe magát a műsorvezető, amikor meglátta, hogy kinek a korát fogják majd találgatni a sztárok.
Együtt andalog Eva Mendes és Ryan Gosling: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170808-ujra-egyutt-eva-mendes-es-ryan-gosling.htmlÚgy tűnik Eva Mendes és Gosling között teljes a harmónia. Pedig tavasszal még nem erről szóltak a hírek. TV + Sztárok--Boosie Badazz 14 éves fiának orális szexet ajándékozott (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170808-boosie-badazz-oralis-szexet-ajandekozott-14-eves-fianak.htmlBoosie Badazz rapper fia betöltötte a 14. életévét, és persze nem mindennapi ajándékot kapott: egy zsák pénz ígért neki az apja, meg egy kis orális szexet. TV + SztárokOrigoAz Irigy Hónaljmirigy tagjának, Kabai Lászlónak ittas vezetés miatt vették el a jogosítványát http://www.life.hu/sztarok/20170808-kabai-laszlonak-ittas-vezetes-miatt-elvettek-a-jogositvanyat.htmlMég egy sztárt meszeltek le a rendőrök ittas vezetésért: Kabai László, az Irigy Hónaljmirigy dobosa egy szombati fellépés után ült autóba alkoholos befolyásoltság alatt. Azonnal elvették a jogsiját. TV + SztárokOrigoFresh Wiki nélkül, egyedül jár fellépni Fresh Andihttp://www.life.hu/sztarok/20170808-fresh-wiki-nelkul-egyedul-jar-fellepni-fresh-andi.htmlBármelyik percben világra jöhet Wiki babája, így Andi most egyedül tartja a frontot a színpadon. Alig várja, hogy társa is visszatérjen, ráadásul a gyerkőcnek is szerepet szán a formáció életében. TV + Sztárok--Cher 71 évesen is bombaformában van - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170807-cher-71-evesen-is-bombaformaban-van.htmlCher 71 éves létére is csúcsformában van: az alakja is kifgástalan. Olyan, mintha felette egyszerűen nem múlna az idő. TV + Sztárok--Így néz ki most Szíj Melinda - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170807-igy-nez-ki-most-szij-melinda.htmlÚj klipet dobott a piacra Szíj Melinda, aki a Megasztár ötben tűnt fel, és teljesen megosztotta az embereket. Vagy imádták, vagy csúfolták őt, de nézd meg, hogy néz ki most! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.