Sváby András munkáról és válásról beszélt

Forrás: MTI/Nándorfi Máté -
Sváby András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ATV-n visszatérő Sváby András munkáról és magánéletről beszélt. 

A válása után a fővárosban bérel lakást Sváby András. "Ez egy átmeneti helyzet. Nyilván szeretnék majd ismét egy saját otthont, hogy venni, vagy építeni, még nem döntöttem el. Ez egy új helyzet nekem is, amit próbálok megoldani. Egy új kapcsolatban vagyok benne, a kisgyermekünk már öt hónapos, de ezeket nem kommunikáljuk. Úgy döntöttünk a párommal, hogy a gyereket se facebookoltatjuk, amíg erről ő maga nem határoz" - nyilatkozta a Borsnak, és hozzátette, a válása is teljesen békében zajlott.

Forrás: MTI/Nándorfi Máté

"Nagyon jó a kapcsolatom a volt feleségemmel, ami különben nagyon megkeserítené a hétköznapjaimat, ha nem így lenne, hiszen közös gyerekeink vannak, és egy csomó minden összeköt bennünket. Nagy könnyebbség ez, és tiszteljük egymást. A gyerekeimért meg rajongok. A nagyobbik fiam Angliában tanul, hajómérnők lesz, a kisebbik most érettségizett, egy-két évig még nem akarja eldönteni merre tovább, dolgozgat" - mondta el, ahogyan azt is, hogy a válás anyagilag sem viselte meg: "Nem vágjuk ketté a bútorokat, nincs semmi ilyen. Elkezdtük árulni a régi házunkat. Teljesen jól végiggondoltuk a közösen szerzett dolgainkról, hogy kié mi lesz".

Megalázták D. Nagy Lajost a Bikini frontemberéthttp://www.life.hu/sztarok/20170804-megalaztak-d-nagy-lajost-a-bikini-frontemberet-egy-rendezvenyen.htmlEgy hazai rendezvényről tálalt ki a Bikini frontembere. D. Nagy Lajos úgy érzi, megalázó helyzetbe hozták a zenekarával együtt. TV + Sztárok--VV Anett arany fürdőruhában sütteti magáthttp://www.life.hu/sztarok/20170801-vv-anett-arany-furdoruhaban-sutteti-magat-a-tengerparton.htmlA tengerpartról posztolt egy képet a minap VV Anett, ahol nem akármilyen fürdőruhában mutatta meg a testét. TV + Sztárok--Benkő Dániel szerint Bazsarózsa kövérhttp://www.life.hu/sztarok/20170801-benko-daniel-szerint-kedvese-bazsarozsa-kover.htmlA TV2 Mokkájának volt a vendége Benkő Dániel és Bazsarózsa. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg terhespocakját Czippán Anetthttp://www.life.hu/sztarok/20170730-bikiniben-mutatta-meg-terhes-pocakjat-czippan-anett.htmlMájusban árulta el Czippán Anett, hogy második gyermekével várandós. Azóta azt is tudni lehet, hogy a szép tévés ismét kisfiút hord a szíve alatt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoUgyanazzal a nővel csalták meg Sarka Katát és Kulcsár Edináthttp://www.life.hu/sztarok/20170730-ugyanazzal-a-novel-csalatak-meg-sarka-katat-es-kulcsar-edinat.htmlKasza Tibi műsorában mesélte el Sarka Kata és Kulcsár Edina, hogy ugyanazzal a nővel csalták meg őket exeik. TV + SztárokOrigoNyílt levelet írt a színházi szakmának a magyar díva egykori leszbikus szeretőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170730-nyilt-levelet-irt-a-szinhazi-szakmanak-a-magyar-szineszno-egykori-leszbikus-szeretoje.htmlAhogy már mi is foglalkoztunk a témával, könyvet ír a híres - mindeddig meg nem nevezett - magyar színésznő leszbikus szeretője. A hír, miszerint egy ismert magyar színésznő nyolc évig leszbikus kapcsolatban élt egy fiatal lánnyal 2016 augusztusában borzolta először a kedélyeket, és borolja azóta is, ugyanis a nő, azóta is csepegteti az információkat közös múltjukról. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.