Hajdú Péter kiosztotta Sarka Katát: Fotó!

Forrás: Instagram/hajdu.peter.official -
Sarka Kata beszólás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hűha, úgy tűnik Sarka Kata és Hajdú Péter még mindig nem bírja abbahagyni a csipkelődést. Ezúttal Kata kezdte a műsort, Hajdú pedig ráharapott a dologra...

Sarka Kata és Kulcsár Edina nemrég Kasza Tibi vetélkedőjének vendégei voltak, ahol a játék mellett volt lehetőség egy kis pletykálkodásra is. Kiderült, hogy a két szépség sok mindenben hasonlít egymásra, sőt, előfordult olyan szituáció is, hoyg Katát Edina anyjának nézték:

"A döntőn, ahol ugye ő második lett, a Miss World világversenyen Londonban. Amikor kimondták, hogy ő a második, rögtön felpattantam és sikítottam és tapsoltam. És akkor a mellettem ülő gratuált a lányomhoz"

Tibi viccesen megkérdezte, hogy Hajdú pedig fogadta a gratulációkat?

"Akkor se volt ott mellettem"

- jelentette ki nevetve a kétgyermekes édesanya.

Péter természetesen nem bírta szó nélkül hagyni ezt a magas labdát, így a közösségi oldalán egy fotóval reagált Kata megjegyzésére.

"Katával a Miss World döntőjén Londonban 2014-ben, amikor Kulcsár Edina a 2. lett. Együtt mentünk és ott drukkoltunk a helyszínen együtt Edinának. Kicsit ijesztő, hogy Kasza Tibi műsorában ennek az ellenkezőjét hallottam. De mindegy! Fátylat a múltra." - írja az oldalán Péter.

Sarka Kata reagált Hajdú Péter és barátnője, Eszter válságára

Bizonyos hírek szerint Hajdú Péter és Eszter kapcsolata hanyatlásnak indult, erről pedig Sarka Katának is meg van a véleménye. Ezt kommentelte a sztáranyuka a hírek kapcsán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.