Így gyászolja Hollywood John Heard színészt

Forrás: Thinkstock -
John Heard Gyász (film)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
John Heard, a Reszkessetek betörők! filmekben alakította Kevin édesapját. A színészt 72 évesen, pénteken érte a halál. Holttestét egy szállodai szobában találták, napokkal korábban pedig egy operáción esett át. Most egész Hollywood gyászolja.

– írta ki a Twitterre Elijah Wood. A Gyűrűk ura sztárja 1992-ben játszott együtt a színésszel.

John Heard 2013-ban Forrás: WireImage/2013 Amy Graves/Amy Graves

– írta Jeff Bridges.

– írta Row Lowe.

De rajtuk kívül megemlékezett még a Reszkessetek betörők elhunyt sztárjáról, Michael McKean, Alyssa Milano és Brend Spiner is.

Borzalmas állapotban a Reszkessetek betörők egykori főszereplője: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160826-macaulay-culkin-szornyen-nez-ki-a-reszkessetek-betorok-egykori-foszereploje-foto.htmlA sztár a jelek szerint már sosem lesz a régi. A bájos arcú kisfiúból egy szempillantás alatt lezüllött világsztár lett. TV + Sztárok--Idén vajon lesz Reszkessetek, betörők! a tévében?http://www.life.hu/sztarok/20141203-vajon-lesz-e-az-rtl-klubon-reszkessetek-betorok-film-karacsonykor.htmlVajon idén műsorára tűzi az RTL Klub az elmaradhatatlan karácsonyi filmet a Reszkessetek betörőket, hogy összekucorodva egy tál sütivel és forró kávéval a kezünkben jókat derülhessünk?TV + SztárokOrigoMeghalt John Heard, a Reszkessetek betörők sztárjahttp://www.life.hu/kult/20170722-meghalt-john-heard.htmlMeghalt pénteken a 80-as és 90-es évek filmjeinek kedvelt sztárja, John Heard - írja a TMZ. Kult--Csak milliárdos képes megfizetni A reszkessetek betörők Kevinjének otthonáthttp://www.life.hu/otthon/20161223-kevin-reszkessetek-betorok-otthona-rekord-osszeg.htmlNincs olyan korosztály, aki ne ismerné a Reszkessetek betörők című filmet. Kevin és családja évről évre beköltöznek otthonunkba karácsony közeledtével. De mi a helyzett az ő otthonukkal? OtthonOrigo"Tartsd meg az aprót, te mocskos állat" - Íme, a legjobb mondatok Reszkessetek betörőkbőlhttp://www.life.hu/kult/20151213-kevin-a-reszkessetek-betorok-sztarjanak-legjobb-mondatai.htmlAdvent harmadik vasárnapján már nagyon érezzük, hogy közeledik a karácsony. Ha karácsony, akkor pedig Reszkessetek betörők! KultAFPÍgy néznek ki ma a 25 éves Reszkessetek betörők sztárjaihttp://www.life.hu/kult/20151117-a-reszkessetek-betorok-25-eves.htmlGondoltad volna, hogy immár 25 éve kíséri minden karácsonyunkat a Reszkessetek betörők? A jubileum alkalmából annak is utánajártunk, hogy néznek ki ma a főszereplők. KultAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.