Együtt vacsorázott Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs: Fotó!

fotó Palvin Barbara szerelem Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotó került fel Palvin Barbi közösségi oldalára: együtt töltötte az estéjét Dzsudzsák Balázzsal. 

Egy ideig azt hittük, hogy a szexi modell Lewis Hamilton mellett találja majd meg a boldogságot, hiszen a sztárokat számtalan alkalommal láthattuk együtt. Most azonban Dzsudzsák Balázzsal vacsorázott a szépséges sztár.

Barbi egy fotót is feltöltött az eseményről a közösségi oldalára, amelyen a modell testvére, és egy sármos férfi is látható.

"Ilyen a svájci élet" - írta a kép alá, amellyel újból többszázezer kedvelést gyűjtött össze.

Living the Swiss life

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Elképzelhető, hogy a focistával kissé összemelegedtek, hiszen nemrég a Petőfi Zenei Díjátadón mutatkoztak együtt, ahol a munkájuk végeztével sem szívesen mozdultak el egymás mellől.

Palvin Barbi bikiniben szexizik - Videó!

Modellek ezreinek álmát valósította meg Palvin Barbi, aki fiatal kora ellenére hihetetlen sikereket ér el a szakmájában: legutóbb a Sports Illustrated felkérésére állt kamerák elé (nem először), és egy olyan forró hangulatú videót dobtak össze, amitől mindenkinek tátva maradt a szája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.