Szandiék nyaralása autóbaleset miatt majdnem meghiúsult

énekesnő autóbaleset Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres énekesnő egy beszélgetős műsorban vendégeskedett, ahol többek között az autóbalesetükről is mesélt. 

Szandi a Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című műsorban járt, ahol a családi nyaralásnak indult autóbalesetükről mesélt. Az énekesnő elárulta, hogy egy hirtelen ötlettől vezérelve határozták el az utazást, de már a csomagolás közben is adódtak nehézségek, mikor az egyikőjük útlevele eltűnt.

Szerencsétlen kalandjukról mesélt Szandi Forrás: RTL Klub

Később már a Budakeszi úton jártak, itt következett be a szerencsétlen baleset is: a sztáranyuka férje, Csabi, egy pillanatra levette a tekintetét az útról, ám az előttük haladó jármű hatalmasat fékezett, ők pedig nem tudtak már megállni.

Az autó annyira összetörött, hogy képtelenség volt tovább utazni vele, de a nyaralás még ennek ellenére is létrejött.

Egy nap kétszer rabolták ki Gönczi Gáborthttp://www.life.hu/sztarok/20170627-egy-nap-ketszer-kiraboltak-gonczi-gabort.htmlGönczi Gábor kezdő riporterként rengeteget utazott, és a jó élmények mellett bizony összeszedett pár negatív tapasztalatot is. Egy nap kétszer is kirabolták. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNővel keveredett dulakodásba Dudás Miklós, világbajnok kajakoshttp://www.life.hu/sztarok/20170627-dudas-miklos-dulakodas-verekedes.htmlBalhéba keveredett Dudás Miklós, világbajnok kajakos. Szombat hajnalban a XIII. kerületi rendőrkapitányságon kötött ki. TV + Sztárok--Unokájáról beszélt Trokán Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20170627-trokan-peter-unokaja.htmlVasárnap hozta világra gyermekét Trokán Anna színésznő. A büszke nagypapa mesélt az unokájáról. TV + Sztárok--Közös interjút adott Miskovits Marci és a szerelme, Petra: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170626-kozos-interjut-adott-miskovits-marci-es-a-kedvese.htmlA fiatal műsorvezető őszintén mesélt a párkapcsolatáról, de szerencsére Petra sem fukarkodott a szavakkal: így találtak egymásra a szerelmesek, és így élnek most. TV + Sztárok--Vajna Timi forró hangulatban bulizott a barátnőivel: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170626-igy-bulizik-vajna-timi-es-a-baratnoi.htmlNem mindennapi felvétel került fel Vajna Timi közösségi oldalára: így buliztak a barátnőivel. TV + Sztárok--Nicole Kidman és lányai nagyon hasonlóak: nagyon lelkiismeretesekhttp://www.life.hu/sztarok/20170626-nicole-kidman-es-lanyai-nagyon-hasonloak.htmlMég Nicole Kidman is elcsodálkozik néhanapján azon, hogy lányai mennyire hasonlítanak rá. Nemcsak kívülről, de belülről is.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.