Rajtakapták Brad Pittet Sienna Millerrel: ölelkeztek és simogatták egymást

Forrás: AFP -
Brad Pitt Sienna Miller
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt és Angelina Jolie válási botránya lassan egy éve robbant ki, és most úgy tűnik, Brad Pitt nem szomorkodik tovább: egy csinos szőke színésznővel romantikázott.

Brad Pitt és Angelina Jolie válása meglehetősen botrányosan indult, a színészt sok vád érte, amiből nem tudhatjuk, mi igaz és mi nem. Egy nagyinterjúban azt ő is bevallotta, komoly alkoholproblémákkal küzdött, de ez már a múlt. Brad Pitt a szörnyű időszaka után kezdi összeszedni magát, és úgy tűnik, lassacskán talál maga mellé valakit! A színész ugyanis erősen flörtölgetett egy csinos szőke színésznővel egy buliban.

Brad Pitt egész este Sienna Millerrel flörtölt Forrás: Getty Images

A szóban forgó sztár nem más, mint Sienna Miller, akivel már nem először hozták hírbe Brad Pittet. A The Sun szerint két sztár állítólag ölelkezett és simogatták egymást a buliban, valamint kézen fogva sétálgattak.

Brad és Sienna le sem tudták egymásról venni a kezüket. Folyton megérintették és simogatták egymást.

Király Viktor beleszeretett Demjén Ferenc zenéjébehttp://www.life.hu/sztarok/20170626-kiraly-viktor-beleszeretett-demjen-zenejebe.htmlKirály Viktor gyerekkora óta ismeri Demjén Ferencet, de akkor még csak családi barátként tartotta számon. Később, mikor rájött, hogy mit is csinál Rózsi, rögtön beleszeretett. TV + SztárokOrigoPuskás Peti így képzeli a lánykérést- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170626-puskas-peti-a-lanykeresrol-video.htmlPuskás Peti és kedvese, Angéla hosszú évek óta egy párt alkotnak. Kapcsolatuk kiállta az idők próbáját, így az X- Faktor mentora lassan elérkezettnek látja az időt a házassághoz. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó koncertjeit volt férje, Kicska László szervezihttp://www.life.hu/sztarok/20170626-keresztes-ildiko-koncertjeit-volt-ferje-szervezi.htmlKeresztes Ildikó és Kicska László már jó pár éve nincsenek együtt, most mégis kapcsolatba kerültek. A gitáros és az énekesnő nem hagyta teljesen elfeledni az együtt töltött éveket. TV + SztárokOrigoA Viszkis rabló, vagyis Ambrus Attila attól félt, újra rabolni foghttp://www.life.hu/sztarok/20170626-ambrus-attila-attol-felt-ujra-rabolni-fog.htmlAmbrus Attila ma csendes környezteben, nyugodtan éldegél fazekasként, de korábban bizony megcsapta a bűn szele: nagyon félt, hogy visszaesik! TV + SztárokOrigoHajdú Péter pénzügyében vizsgálódnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170626-hajdu-peter-ugyeben-vizsgalodnak.htmlHajdú Péter pénzügyeit vizsgálja az adóhatóság, állítólag még egy osztrák bankban is vizsgálódnak. A tévés szerint csak egy adóellenőrzés zajlik egy volt cégénél, teljesen normális eljárás keretében. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAmber Rose megmutatta melleit- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170623-amber-rose-mellei-ujra-fokuszban-video.htmlAmber Rose arról híres, hogy folyamatosan mutogatja magát. Ezúttal sem tett másképp... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.