Gyereksztárok, akik a korai siker után tönkrementek: magukat pusztították

halál öngyilkos gyereksztár öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs gyermekkora azoknak, akik fiatalon váltak híressé. Attól fogva minden lépésüket követik, és a legkisebb hibáik is címlapokra kerülnek. Persze megfizetik őket a szereplésükért, de úgy tűnik, sokakat a pénz nem kárpótol az ellopott gyerekkorért. Rengeteg gyereksztár a korai sikerek után az önpusztítás útjára lépett, és olyan is volt, aki öngyilkosságot követett el.

Corey Haim

Corey Haim ünnepelt gyereksztár volt Forrás: Getty Images

A '80-as években Corey Haim generációjának egyik legnagyobb gyereksztárja volt, megszámlálhatatlanul sok filmben játszott. Mire azonban felnőtt, a csillogás is eltűnt és 2010-ben meghalt tüdőgyulladásban, teljesen nincstelenül, 38 évesen. A rövid, de annál problémásabb élete alatt a színész függő is lett: számolatlanul szedte a fájdalomcsillapítókat.

Dana Plato

Dana Plato Forrás: Northfoto

A színésznő leghíresebb szerepét egy amerikai szitkomban játszotta, méghozzá a Diff'rent Strokes-ban, ebben lépett fel Gary Coleman is. Ő alakította Kimberly Drummond szerepét, de a színfalak mögött még a show alatt megkezdte az önpusztítást. Kokaint, váliumot és marihuánát is előszeretettel fogyasztott, évekkel később pedig letartóztatták rablás miatt. Dana 1999-ben hunyt el: túladagolta magát gyógyszerekkel.

Gary Coleman

Gary Coleman Forrás: Northfoto

Fénykorában Gary Coleman vagyona nagyjából 18 millió dollár körül mozgott, amit javarészt az amerikai Diff'rent Strokes című szitkomban való szereplésből szedett össze. Felnőttként azonban a neve inkább egy rossz viccnek számított. 42 évesen már semmit nem tudott felmutatni, ha a neve újságokban szerepelt, az semmi jó nem jelentett: családon belüli erőszakkal is vádolták, valamint letartóztatták egy buszsofőr megtámadása miatt.

Brad Renfro

Brad Renfro 1994-ben Az ügyfélben Forrás: AFP

Karrierje csúcspontja Az ügyfél című film volt, melyben Susan Sarandon és Tommy Lee Jones mellett játszott. 10 évesen szerzett hírnevet, de fénylő csillaga hamar kihunyt. Bár utána is szerepelt filmekben, 15 évvel később túladagolta magát heroinnal, és még csak meg sem említették a nevét az Oscar-gálán annál a résznél, amikor lhlunyt hírességekre emlékeznek.

Edward Furlong

Edward Furlong Forrás: AFP

Arnold Schwarzenegger mellett a Terminátor 2 – Az ítélet napja című filmben lett híres Edward Furlong, hatalmas elsimerést kapott a szerepléséért. Gyerekként nagy népszerűségnek örvendett, de felnőttként már nincs mivel büszkélkednie: 39 éves korában leginkább arról ismert, hogy drogfüggő és folyamatosan meggyűlik a baja a törvénnyel. Többször is letartóztatták családon belüli erőszak vádjával.

Harry herceg a hadseregbe menekült a családja elől http://www.life.hu/sztarok/20170626-a-hadseregbe-menekult-a-csaladja-elol-harry-herceg.htmlHarry herceg egy interjúban érdekes dolgokat mesélt a múltjáról. Bevallotta, hogy maga mögött akarta hagyni az egész királyi családot. TV + Sztárok--Király Viktor beleszeretett Demjén Ferenc zenéjébehttp://www.life.hu/sztarok/20170626-kiraly-viktor-beleszeretett-demjen-zenejebe.htmlKirály Viktor gyerekkora óta ismeri Demjén Ferencet, de akkor még csak családi barátként tartotta számon. Később, mikor rájött, hogy mit is csinál Rózsi, rögtön beleszeretett. TV + SztárokOrigoPuskás Peti így képzeli a lánykérést- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170626-puskas-peti-a-lanykeresrol-video.htmlPuskás Peti és kedvese, Angéla hosszú évek óta egy párt alkotnak. Kapcsolatuk kiállta az idők próbáját, így az X- Faktor mentora lassan elérkezettnek látja az időt a házassághoz. TV + Sztárok--Pintér Tibort félmeztelenül fotózták a lovonhttp://www.life.hu/sztarok/20170626-pinter-tibort-felmeztelenul-fotoztak.htmlPintér Tibort érdekes szituációban kapták lencsevégre a hétvégén. Valószínűleg a sztár sem örül neki, hogy így örökítették meg. TV + SztárokOrigoBochkor Gábor az ATV-n lesz műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20170626-bochkor-gabor-az-atv-n-lesz-musorvezeto.htmlBochkor Gábor újra a tévé képernyőjén fog feltűnni: a rádiós egy beszélgetős műsorral tér vissza!TV + SztárokOrigoHajdú Péter pénzügyében vizsgálódnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170626-hajdu-peter-ugyeben-vizsgalodnak.htmlHajdú Péter pénzügyeit vizsgálja az adóhatóság, állítólag még egy osztrák bankban is vizsgálódnak. A tévés szerint csak egy adóellenőrzés zajlik egy volt cégénél, teljesen normális eljárás keretében. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.