Beyonce ikrei még mindig kórházban vannak

ikrek Beyonce
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó pár napja érkezett a hír, hogy a csodálatos hangú énekesnő, Beyonce életet adott ikerbabáinak. Bár hivatalos megerősítés még nem érkezett, állítják, egy kisfiút és egy kislányt hozott világra a sztármami, akik még mindig kórházban vannak...

Bár hivatalosan még nem erősítették meg a picit érkezését, a nagyszülők már twitter posztban tudatták a világgal az örömhírt. Beyonce édesapja így üdvözölte unokáit:

"Boldog születésnapot az ikreknek, szeretettel nagypapa!"

A picik állítólag sárgaság miatt vannak még mindig megfigyelés alatt, egy speciális fénnyel próbálják elérni, hogy kiürüljön a bilurbin a szervezetükből.

A Daily Mail informáició szerint nem csak a babák, de a szülők sem hagyták még el a kórházat a szülés óta.

Beyonce és Clooney is klubtagok lettek! - Sztárok, akik ikreket nevelnek

Idén két híresség is ikrekkel örvendeztette meg a kíváncsi közönséget. Az első pár George Clooney és Amal volt, a második pedig Beyonce és Jay-Z. Ezzel pedig egy csapásra egy exkluzív társaság tagjaivá váltak; az ikres szülékévé. Sorra vesszük a leghíresebb hollywoodi sztárgyerekeket, akik sosem ismerhették meg az egykék világát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.