örökbefogadás Bayer Friderika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bayer Friderika 1994-ben negyedik lett az Eurovíziós Dalfesztivál nemzetközi döntőjén. Ma már nem szívesen énekli a Kinek mondjam el vétkeimet című slágerét. De vajon miért?

"Ez egy nagyon nehéz szövegű, komoly dal, szinte lélekmarcangoló. Még csak nem is eurovíziós dal... Mi is akkor, '94-ben ezzel akartunk egyediek lenni. De ma már más életem van, sokkal vidámabb, nehéz most ezzel a régi dallal azonosulnom" - mondta Friderika a Borsnak egy jótékonysági koncerten. Majd hozzátette, nagyon boldog, hogy a közönség a mai napig kedveli a dalt.

Nagy kérdés, hogy a 90-es években miért nem futott be az énekesnő a nemzetközi piacon...

Friderika ma már csak a vasárnapi istentiszteleten énekel. Koncertet 2006 óta nem vállal.

Az énekesnő és párja a tizenegy éves Krisztofert és az ötéves Robit is örökbe fogadták. "Tíz évig próbálkoztunk a férjemmel, lombikprogramba nem vágtunk bele. Nem voltam elég bátor, féltem, hogy csalódás és fájdalom lesz, ha elveszítek egy babát. Fél évvel az elhatározás után, hogy örökbe fogadunk, már a karomban tarthattam az akkor 18 hónapos Krisztofert. Amikor először megláttam, azt mondtam, ő a fiam."

Bayer Friderika Forrás: friderika.com
Egy kis Eurovízió-történelem: Friderika és Kállay-Saunders szerepeltek eddig legjobbanhttp://www.life.hu/kult/20160514-egy-kis-eurovizio-tortenelem-friderika-es-kallay-saunders-szerepeltek-eddig-legjobban.html9 éve nem hallottunk Anettkáról – Így él most az egykori műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20170401-9-eve-nem-hallottunk-anettkarol-igy-el-most.htmlFehér Anettka, az egykori Budapest TV megosztó műsorvezetője 9 éve tűnt el a nyilvánosság elől, azóta semmit sem hallottunk róla. TV + Sztárok--9 éve nem hallottunk Anettkáról – Így él most az egykori műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20170401-9-eve-nem-hallottunk-anettkarol-igy-el-most.htmlFehér Anettka, az egykori Budapest TV megosztó műsorvezetője 9 éve tűnt el a nyilvánosság elől, azóta semmit sem hallottunk róla. TV + Sztárok--Így él most Meat Loaf, a 90-es évek nagy zenészehttp://www.life.hu/kult/20170307-igy-el-most-meat-loaf-a-90-es-evek-nagy-zenesze.htmlMeat Loaf 1993-ben robbantotta fel a slágerlistákat az I'd Do Anything for Love című rockballadájával. De mi történt vele azóta? Hogy él ma a zenész? Kult--A magyar szétválasztott sziámi ikerpár: Melinda és Izabella így él mosthttp://www.life.hu/csalad/20170306-szetvalasztott-sziami-ikerpar-melinda-es-izabella-igy-el-most.htmlNagyon ritkán születnek sziámi ikrek, Magyarországon sem volt rá sok példa, sikeres szétválasztó műtétre pedig még kevesebb. Ilyen Melinda és Izabella esete, akiket 1998-ban műtöttek meg, 3 hónappal a születésük után. Egyikük most éppen az érettségijére készül, Izabellához pedig fejlesztőtanár jár... CsaládThinkstockÍgy él most a világ egyik leghíresebb sziámi ikerpárja, Abigail és Brittany Henselhttp://www.life.hu/drlife/20161224-igy-el-most-a-vilag-egyik-leghiresebb-sziami-ikerparja-26-evesek-lettek.htmlAbigail és Brittany Henselnek csak pár napot adtak az orvosok, ma azonban már 26 évesek. A lányoknak egy testen osztoznak, nyaktól felfelé élnek külön életet. Így élnek most a világ legkülönlegesebb sziámi ikrei. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.