Kiszel Tünde stílusváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde, hazánk egyetlen naptárdívája mindig tud meglepetést okozni, még akkor is, amikor egyáltalán nem számítanánk rá. Ezúttal fotójával sokkolta a rajongóit...

Az örökifjú celeb szeret kísérletezni, már ami a kinézetét illeti. Hajszínét az utóbbi időben vörösről szőkére, majd rózsaszínre változtatta, ám ez sem volt elég a dívának: jelenleg parókát hord.

Hatalmas platinaszőke hajzuhataggal látható legújabb képén Tünde, aki csábosan mosolyog a kamerába. Természetesen az elmaradhatatlan mellvillantás sem hiányozhat a fotóról. Szexi nyári szettben állt modellt az egykori műsorvezető.

A rajongói általában méltatják a sztárt, ám ezúttal nem csak kedves bókokat zsebelt be. Volt, aki szerint úgy néz ki, mint egy

madárijesztő,

de akadt olyan kommentelő is, aki félelmetesnek találta az arckifejezését... valljuk be, ez a fénykép valóban nem az előnyös oldalát mutatja meg Kiszel Tündének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.