Demcsák Zsuzsa újra szerelmes: Ő a párja!

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Demcsák Zsuzsa az ATV-n folytatja karrierjét. De nem csak ez változás állt be a műsorvezető életében, Ámor nyila is eltalálta őt.

Zsuzsa gyermekeivel érkezett az Esti Frizbi Hajdú Péterrel felvételére, ahol bejelentések sorozatával lepte meg a közönséget. Ráadásul csupa jó hírrel szolgált, elárulta, hogy az évekig tartó válási procedúra után szerelmes lett. "A gyerekeim pontosan tudják, hogy nagyon nagy szükségem van arra, hogy valaki szeressen, és hogy én is valakit szeressek. Ők ezzel maximálisan tisztában vannak, és szokták is mondani. Ugyanakkor nem könnyű, mert mi hárman olyan nagy szimbiózisban vagyunk, hogy oda valakit beengedni nagyon nehéz. Az öt év alatt egyetlen férfit mutattam be nekik" - írja a Blikk.

Kiderült az is, hogy Zsuzsa új párja civil, a baráti társaságából ismeri, kapcsolatuk pedig idővel alakult át szerelemmé. Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

"Szükségem van arra, hogy legyen valaki mellettem, de nagyon nehéz velem. Gondolj bele, felvállalni egy pasinak azt, hogy elmegy valahova Demcsák Zsuzsával, nyilvános helyen találkozni velem, egy civil embernek, aki teljesen normális életet él, aztán lefotózzák őt, és ott vannak folyamatosan a fotósok a nyomunkban" - magyarázta Demcsák, aki többet nem árult el új kapcsolatáról, de elmondta, úgy érzi, felállt abból a gödörből, ahova a válás és az azt követő pereskedés miatt jutott.

Az élete kezd egyenesbe jönni, végre teljes értékű édesanya lehet.

Mindeközben édesapja is meggyógyult súlyos betegségéből, ami nagyon megnehezítette az elmúlt időszakot az egész családja számára. "Édesapám nem szeretné, ha elmondanám, milyen betegsége volt, de úgy néz ki, meggyógyult. Nagyon boldog vagyok, ő a mindenem" - jelentette ki Zsuzsa.

Megyeri Csilla mindenkinek beszólt: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170621-megyeri-csilla-beszolt-berkinek-es-a-tanaranak-is.htmlMegyeri Csilla láthatóan nem érzi a határokat: nem csak a beszédtechnika tanárát oktatta ki, hanem még Berkinek is beszólt. TV + Sztárok--Világsztárok fotói, amiket sosem fogunk elfelejtenihttp://www.life.hu/sztarok/20170621-sztarok-legkinosabb-fotoi-amiket-sosem-felejtunk-el.htmlVannak bizonyos fotók, amelyek egy életre beégtek a köztudatba. Szomorú, megdöbbentő és kínos pillanatok ezek. Íme 5 olyan kardinális esemény a sztárvilágból, amelyeket soha nem fogunk elfelejteni. TV + Sztárok--Orosz Barbi korábbi párjával jött újra összehttp://www.life.hu/sztarok/20170621-orosz-barbi-korabbi-parjaval-jott-ossze.htmlOrosz Barbi sejtelmes fotóval közölte az Instagram-oldalán, hogy szerelmes! A műsorvezető most beszélt is a kapcsolatáról, kiderült, hogy milyen férfi is a párja! TV + Sztárok--Madonna lecserélte fiatal pasiját: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170621-madonna-lecserelte-26-eves-pasijat.htmlMadonna igyekszik megállítani az időt. Ha tehetné feltalálná az örök fiatalság ellenszerét, ám erre jelenleg még ő sem képes, így fiatal pasikkal tartja fitten magát. Ezúttal egy szexi 31 éves modell az áldozata... TV + SztárokOrigoLola első gyermeke fiú lesz: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170621-lola-szerint-az-elso-gyermeke-fiu-lesz.htmlEgy reggeli beszélgetős műsor vendége volt Lola, aki többek között a leendő házasságáról, sőt, a gyerekvállalásról is mesélt. TV + SztárokOrigoDemcsák Zuszsa az ATV-n folytatjahttp://www.life.hu/sztarok/20170621-damcsak-zuszsa-az-atv-hez-igazol.htmlVégre kiderült, melyik televízióhoz igazol a TV2-től távozott Demcsák Zsuzsa. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.