Tahi Tóth László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, agyvérzéssel került kórházba, majd meg is operálták Tahi Tóth Lászlót, ám eddig különös szökéseiről nem beszélt.

Amikor Kun Zsuzsa műsorvezető megkérdezte Tahi Tóth Lászlót, hogy mi történt vele a kórházban, a színész meglepő választ adott. "Hogy mi történt velem, igazából utólag tudtam meg Szilvitől (a művész felesége - szerk.), amikor elmesélte...Borzasztó, hogy az emberben mennyi ember van. Megbolygatják egy picit az agyát és egész más ember lesz belőle, szóval hihetetlen. Nem most. Utána lettem más ember. Akkor, közben. Például hatszor meg akartam szökni a kórházból és úgy kaptak el éjszaka kettőkor a rendőrök az utcán, hogy hova megyek pizsamában." - mesélte a Klub Rádió hétvégi műsorában Tahi Tóth László, majd így folytatta:

Tahi-Tóth László Fotó: Mudra László - Origo

Tahi Tóth László újra munkába állhttp://www.origo.hu/kultura/20170617-tahi-toth-laszlo-juliusban-mar-filmet-forgat.htmlTahi Tóth László pártolná az eutanáziáthttp://www.life.hu/drlife/20170616-partolna-az-eutanaziat-tahi-toth-laszlo.htmlTahi Tóth László nyáron már forgatni fog http://www.life.hu/drlife/20170606-tahi-toth-laszlo-hamarosan-ujbol-szinpadra-all.htmlA betegség előtt és után - interjú Tahi Tóth Lászlóvalhttp://www.origo.hu/kultura/20170603-a-betegseg-elott-es-utan-interju-tahi-toth-laszloval.htmlTahi Tóth Lászlónak egyensúlyproblémái vannakhttp://www.life.hu/drlife/20170407-tahi-toth-laszlonak-egyensulyproblemakkal-kuzd.htmlElőször szólalt meg súlyos műtétje óta Tahi Tóth Lászlóhttp://www.life.hu/drlife/20170401-eloszor-szolalt-meg-mutetje-ota-tahi-toth-laszlo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.