Majka és Szabó Zsófi a Facebookon estek egymásnak

Forrás: TV2 -
Szabó Zsófi Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka kiosztotta Szabó Zsófit, aki ezt nem hagyta szó nélkül...

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a héten napvilágot látott egy újságcikk, mely szerint „Szabó Zsófi anyját zavarta, hogy lánya választottja, Zsolti roma.” Ez volt az, ami Majkánál kiverte a biztosítékot...

Majka Forrás: TV2

Ilyen van 2017-ben? Szabó Zsófi mit csinált, mikor láttamozta a cikket? Azt mondta ez mehet?..."

- tette a fél a nagy kérdést Majka a privát Facebook oldalán, provokálva ezzel a fiatal műsorvezetőt. Nem sokkal később meg is érkezett Zsófi válasza, amit közösségi oldalán tett közzé. Levelét változtatás nélkül közöljük:

„Sziasztok!
Majoros Péter az elmúlt évek alatt közösségi oldalán másodszor nyilvánul meg velem kapcsolatban.
Persze ennek semmi akadálya, közszereplő vagyok.

Mondhatnám, hogy nem érdekel Majka véleménye, hisz igazából nem is ismerem, de ez nem igaz. Érdekel a véleménye, mert formálja a közösséget! Sokan megbotránkoznak rajta, sokakat viszont befolyásol, mert szeretik. Lehet is szeretni, hisz (már amennyire a tv-ből ismerem) egy jó humorú, őszinte, szerethető ember. (Kivéve amikor olyan embereket véleményez, akiket nem ismer. Ez rohadtul nem elegáns, de ez csak az én véleményem. Bocs.)

Szabó Zsófi Forrás: facebook.com/SzaboZsofifanpage

Szóval különbözőek vagyunk, azt posztolunk, amit szeretnénk, én inkább pozitívan szeretek nyilatkozni olyan emberekről akit ismerek. Vagy csöndben maradok és megtartom magamnak a véleményem. Vagy ha annyira zavar, személyesen felkeresem az illetőt és elmondom neki.

Íratlan „szabály” az ismert embereknél, akiknek normál esetben felelősségteljesen kell, hogy nyilatkozzanak, mert százezrek olvassák, hallgatják megnyilvánulásaikat, hogy a negatív ellenérzéseiket megtartják magunknak. Mint például amikor egy, már nem Magyarországon élő műsorvezető, élő adásban becsmérelte reggeli vendégeit. Ilyet véleményem szerint nem szabad csinálni. Aztán lehet, hogy mégis lehet. Nem tudom.

Na de mi is az apropója felháborodásomnak.
Nem, nem az, hogy Majka nyilvánosan tesz fel kérdést, nem is nekem, hanem rólam.
Nem, nem az, hogy sok embernek negatív véleménye van rólam vagy a férjem származásáról, vagy az anyámról amiért nehezen fogadta el a férjem.
Nem, nem az, hogy csak pozitív dolgokat akarok olvasni magamról.

Apropója felháborodásomnak az, ha valaki félinformációk alapján igazságtalanul ítélkezik!!!

Szabó Zsófi az esküvőjén Forrás: Instagram/szabozsofi

Egy végtelenül komoly témát érint, ez pedig a cigányság!

Ma Magyarországon nincs elfogadás!!! Tapasztalom!

És lásd: az édesanyám és én pont emiatt vállaltuk fel ezt az interjút! Legnagyobb bánatomra, ő is azok az emberek közé tartozott (hálistennek múlt időben), akik persze nem bántják a cigányokat, meg semmi bajuk velük, na de a családba már ne jöjjenek.

Ha elolvastad volna a teljes beszélgetést, biztos nem posztoltál volna, sőt talán még kedvelnél is.
A szerelemért küzdök. Az elfogadásért. A cigány férjemért. Az édesanyám pedig két éves tapasztalatát illetően nyilatkozta azt: FÉLTI LEENDŐ UNOKÁIT A MEGKÜLÖNBÖZTETÉSTŐL!
Ez így érthető?

Szabó Zsófi és a férje, Kis Zsolt Forrás: Polyák Attila/Origo

Ismerek egy fiút. Iskolás korában az országos matematika versenyre nem küldték el hiába volt a legjobb matekos...Viszont pár héttel később, boldogan nevezték egy külön cigányoknak rendezett matek versenyre...nem akart menni. Ő ugyanolyan embernek érzi magát, mint magyar társai. A tanárok viszont csak a bőrszínt látták.

Ismert ember lévén, ha kérnek belőle a cigányok ha nem, az elfogadás mellett leszek míg élek.
Ne haragudj kirohanásomért, én nem téged és azokat akartam bántani akik kommenteltek a posztod alá, hanem egyszerűen csak szívbemarkoló, hogy még „jót” sem tehet az ember. Hiába felvállaltuk a történetünk Édesanyámmal, ez is csak „rosszat” szült. Remélem ezeken a sorokon páran most elgondolkoznak.

Zsófi”

Így simogatja a napsugár Vajna Timi csípőcsontjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170617-vajna-timi-egy-hajon-szexizik.htmlNem ez az első eset, hogy Timi fürdőruhában pózol, de nem lehet elmenni mellette szó nélkül.TV + Sztárok--Emily Ratajkowski teste uncsi, de tökéleteshttp://www.life.hu/sztarok/20170617-emily-ratajkowski-teste.htmlNem lehet elégszer beszámolni arról, hogy Emily Ratajkowski teste hibátlan. Sem arról, hogy éppen mikor, melyik szegletét is mutatja meg a nagyvilágnak...TV + Sztárok--Gönczi Gábor hamarosan megnősül?http://www.life.hu/sztarok/20170616-gonczi-gabor-hamarosan-megnosul.htmlGönczi Gábor két éve mutatta be új kedvesét a nyilvánosságnak, azóta már megszületett a közös gyerekük is. Már csak az hiányzik, hogy kapcsolatukat hivatalossá tegyék. Vajon mikor kerül sor az esküvőre? TV + SztárokOrigoKerek popsit villantott a TV2 híradósa, Vitányi Judithttp://www.life.hu/sztarok/20170617-vitanyi-judit-kerek-popsit-villantott.htmlVitányi Judit, aki korábban azt nyilatkozta, szingli, de cseppet sem magányos, megmutatta csodás alakját a nézőknek. TV + Sztárok--Nyári Dia egy hónap után összeköltözött párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170617-nyari-dia-osszekoltozott-a-parjaval.htmlA fiatal színésznő kilenc hónapja él boldog párkapcsolatban. TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Shane megmutatták "gyermekeiket"http://www.life.hu/sztarok/20170617-hosszu-katinka-a-babaival.htmlNem ez az első alkalom, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup megmutatták gyermekeiket. Az úszónő korábban is bemutatta már a babákat, és így tett most is.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.