Kiderült, miért hívják Csipának a Hooligans énekesét

Forrás: BENCE.BARSONY VELVET.ART/Bence.Barsony -
becenév Csipa Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duettben bizonyította a Hooligans énekese, Csipa, hogy nem csak a rockzenében jártas, de más egyéb műfajokban is otthon érzi magát. Ezúttal egy hatalmas titokról is leránotta a leplet...

Csipától sokszor kérdezték már, vajon miért éppen ez a benceneve. Valljuk be, jobb nevet is el tudnánk képzelni a Hooligans sármos énekesének. Hiába a siker és a népszerűség, a sztár az évek alatt egyszer sem gondolta úgy, hogy megválik a gyerekkorában ráakasztott névtől.

"Egészen egyszerű erre a válasz. Mivel idősebb fiútestvérekkel áldott meg az ég, gyerekkoromban szerettem velük lógni, és a haverjaikkal is szívesen bandáztam. Ők kis csipásnak hívtak, így lett a nevem aztán Csipa."- mesélte a sztár, aki néha egyenesen fél a női nemtől.

Csipa szerint a női agymenés teljesen elviselhetetlen Ördög Tibor Hooligans Forrás: BENCE.BARSONY VELVET.ART/Bence.Barsony

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.