Beyoncé nevével keresett pénzt egy 15 éves lány

pénz Beyoncé ruhamárka csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ebből is látszik, hogy a mostani generáció már sokkal talpraesettebb az internet használata terén, mint az idősebbek: egy 15 éves lány épített magának egy online vállalkozást, amit Beyoncé nevével hirdetett. 

A 15 éves lány vállalkozása a beyoncecapital.com illetve a capitalclothing.net címen volt elérhető. A két webshopon keresztül Beyoncé dalszövegeivel ellátott ruhákat, illetve más típusú tiniknek való kiegészítőket lehetett vásárolni.

A tinilány egy Twitter oldalt is csinált a vállalkozáshoz, amelynek már 12 ezer követője volt, ekkor szúrta ki a sztár, hogy valami nincs rendben. És gyorsan meg is fenyegették a lányt:

Az énekesnő jogi képviselete hivatalos levelet küldött Ollie-nak, melyben felszólítják, hogy szüntesse meg a két weboldalt, illetve a hozzátartozó közösségi oldalt is. Felvilágosították, hogy Beyoncé nevével pénzt keresni, illetve engedély nélkül felhasználni a dalszövegeit illegális tevékenységnek minősül, ami miatt bíróság előtt találhatja magát.

A lány nagyon megijedt, és könyörgőre fogta, hogy ne bántsák, mert mindössze 15 éves és igen szegény családban él.

Íme az egykor jól mükődő Twitter oldal posztja Forrás: Twitter

A fiatal lány még a híresség testvérét is megjelölte a posztban, hátha a védelmébe veszi a lányt. De mivel Ollie minden kérésnek eleget tett, így valószínűleg nem fog bíróság elé kerülni a dolog. A Twitter fiók összes posztját törölte, pillanatnyilag ennyi látható az oldalon:

Illetve a bemutatkozóban megjegyezte, hogy ő a Capital Clothing tulajdonosa, akit Beyoncé majdnem beperelt - írta meg a DirectLyrics.

Lagzi Lajcsi felesége nem ment el a tárgyalásra: elnapolták http://www.life.hu/sztarok/20170607-lagzi-lajcsi-felesege-nem-ment-el-a-targyalasra.htmlSzerdán állt volna bíróság elé Lagzi Lajcsi feleségével, és a többi gyanúsítottal együtt. Ketten azonban betegségre hivatkozva nem jelentek meg a tárgyaláson, egyikük Galambos Lajos felesége. TV + SztárokOrigoKiss Endi, a Hooligans dobosa szeretné megszerezni a jogosítványthttp://www.life.hu/sztarok/20170607-kiss-endi-jogositvanyt-szeretne-szerezni.htmlKiss Endi újból tankönyv elé ül, mert van valami, amit már évekkel ezelőtt meg kellett volna tanulnia. TV + Sztárok--Nem 19 éves Benkő Dániel szerelme, Bazsarózsa, hanem legalább 25http://www.life.hu/sztarok/20170607-nem-19-eves-benko-daniel-szerelme-bazsarozsa.htmlBenkő Dániel kedvese, Bazsarózsa több fórumon is azt állítja, hogy nemrég töltötte be a 19. életévét, de ez a kor nem stimmel. Valószínűleg legalább 6 évvel idősebb. TV + SztárokOrigoHajdú Péter barátnője, Eszter a kapcsolatukról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170607-hajdu-peter-baratnoje-eszter-a-kapcsolatukrol-beszelt.htmlBár Sarka Kata és Hajdú Péter már tavaly nyáron szakított, még nem váltak el hivatalosan: hol egyikük, hol másikuk nem ment el a tárgyalásra. Kata azt állítja, nincs új férfi az életében, Péter azonban már hónapokkal ezelőtt a nyilvánosság elé állt új kedvesével, Eszterrel. A fiatal lány most megszólalt a pár válásával kapcsolatban. TV + Sztárok--Lolát zavarba hozzák a férfi mellbimbók: menekül tőlük - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170606-lolat-zavarba-hozzak-a-ferfi-mellbimbok-menekul-toluk.htmlLola Várkonyi Andrea műsorában vallotta be, hogy ő nem bírja a mellbimbókat. Egyszerűen gyűlöli a férfiakon azokat a felsőket, amikből kivillannak: egyszer egy boltból is kimenekült a sok mellbimbó miatt! TV + SztárokOrigoPumpedék: Ági a nyitott ablak előtt kényeztette szájával Gabót Velencében (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170606-agi-a-nyitott-ablak-elott-kenyeztette-szajaval-gabot-velenceben.htmlPumped Gabo és Ági mindent kimondanak, amit gondolnak, és mindent megtesznek, amit csak szeretnének, ott, ahol akarják: műsoruk következő részében Ági az ablak előtt kényezteti szájával Gabót! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.