Lezuhant a színpadról Verebély Iván

Forrás: centralszinhaz.hu -
Verebély Iván Centrál Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Centrál Színház My Fair Lady előadásának egyik jelenete közben az angol királynőt alakító Verebély Iván megbotlott és leesett a lépcsőről.

A Jászai Mari-díjas művész a parókáját ugyan elvesztette, a humorát nem, egy kiszólással megmentette a jelenetet és szerencsére sérülés nélkül landolt a színpadon - írja a Blikk.

Verebély Iván az uralkodó(nő) szerepében Forrás: centralszinhaz.hu

A színész a lapnak elmondta, hogy a hatvanéves pályafutása során először történt vele ilyen színpadon. "Ez volt az 51. előadás és egészen eddig sikerült lejönnöm a lépcsőn, de sosem volt egyszerű. Nem nézhetek le, az ugyanis egyáltalán nem királynői, így ki vagyok szolgáltatva az engem kísérő fiatalembernek. Most azonban éppen ez volt a szerencsém, hogy Endrédy Gábor ott volt mellettem, amikor megbotlottam. Megakadályozni nem tudta, hogy elessek, de annyira erősen megtartott, hogy megvédett, nehogy odacsapódjak a színpadhoz. Mondtam is neki, hogy úgy tett le oda, mintha franciaágyba fektetett volna le" - mesélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.