Felesége próbálta megmenteni Chris Cornell életét

Forrás: AFP/2010 Getty Images/Michael Buckner -
halál Vicky Karayiannis Chris Cornell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemrég elhunyt zenész tragédiája újabb információkkal bővült: felesége mesélt eddig nem hallott részleteket. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, 52 évesen elhunyt Chris Cornell, a Soundgarden énekese, és az Audioslave korábbi frontembere. Később az is kiderült, hogy a halál hátterében öngyilkosság áll, a sztár ugyanis felakasztotta magát.

A családja azonban kételkedik ebben, véleményük szerint biztosan nem szándékosan vetett véget az életének. A felesége most újabb információkat mesélt a haláleset kapcsán.

Elárulta, hogy a tragédia előtt folytatott utolsó beszélgetésük nagyon aggasztó volt.

Újabb részletek derültek ki Chris Cornell halálával kapcsolatban Forrás: AFP/2010 Getty Images/Michael Buckner

A rockzenész hosszasan panaszkodott a feleségének, szidta a kollégáit, de összességében nem volt értelme a mondandójának. Vicky pedig már akkor érezte, hogy valami nincs rendben, ezért megkérdezte:

Szívem, tudnom kell mit szedtél be ma este. Nagyon furcsa a hangod. Akármi is az, megbocsátom, csak mondd meg mit vettél be!"

A férj azonban nagyon agresszívan reagált a kérdésre, majd témát váltott. A beszélgetés után Vicky riasztotta Chris testőrét, és könyörgött neki, hogy valahogy jusson be a zenész szállodai szobájába.

Még soha életében nem ellenőrizte a férjét, de most biztos volt benne, hogy bajban van. A testőr nagy nehezen bejutott a helységbe, ahol már csak a holttest fogadta - írta meg a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.