Sztárok, akik elvetéltek: Beyoncé és Nicole Kidman is megküzdöttek gyerekükért

Nicole Kidman vetélés Beyoncé Courtney Cox Pink Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vetélés sokkal gyakoribb, mint gondolnánk, és bizony a hírességeket is éppúgy érinti, mint a hétköznapi embereket. A veszteség számukra is ugyanakkora fájdalom, ezért sokan hallgatnak róla, de vannak olyan sztárok, akik megosztották az emberekkel a szenvedésüket. Beyoncé, Nicole Kidman vagy éppen Courtney Cox is ismeri azt az érzést, amikor egy baba úgy dönt, nem marad velük.

Beyoncé

Beyoncé, Jay-Z és Blue Ivy Forrás: AFP/Michael Buckner

A sztárpár 2012 januárjában üdvözölte első közös gyermeküket, Blue Ivy Cartert. A hatalmas boldogságuk mellett az is kiderült, hogy kislányuk születése előtt volt egy vetélésük, ami nagyon mély nyomott hagyott a párban. Két nappal az után, hogy Blue Ivy világra jött, Jay-Z egy szívhez szóló számot adott ki, a Gloryt, ebben tesz említést az előző gyermekük elvesztéséről. "Legutóbb a vetélés olyan tragikus volt, féltünk, hogy eltűnsz te is..." - hallható a szövegben. Hamarosan azonban még boldogabbak lehetnek, hiszen nemsokára megszületnek Blue Ivy testvérei is!

Courteney Cox

Courteney Cox Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

"Nagyon könnyen teherbe estem, de nagyon nehéz volt megtartani" - a Jóbarátok sztárja annak idején így számolt be vetéléseiről. Courtney Cox és volt férje, David Arquette évekig próbálkoztak mesterséges megtermékenyítéssel is, és számos vetélést szenvedtek el, mire végül sikerült. A színésznő 2004 júniusában adott életet első közös gyermeküknek, Cocónak. Courtney Cox akkor 40 éves volt, és a jelentések szerint később próbáltak testvért adni lányuknak, de az újabb sorozatos vetélések után feladták.

Pink

Pink, a férje és Willow Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Amikor a Grammy-díjas énekesnő először esett teherbe férjétől, Carey Harttól, igyekezett várni az örömhír bejelentésével. Végül az Ellen DeGeneres Show-ban számolt be várandósságáról, és ezzel együtt azt is elmondta, miért várt a bejelentéssel. "Nagyon ideges voltam. Korábban már volt egy vetélésem" - árulta el akkor Pink, aki kislánya világra jövetele után azt is elmondta, milyen földöntúli boldogság volt számára Willow születése. Az énekesnő azóta már a második gyermekének is életet adott: tavaly decemberben kisfiuk született.

Céline Dion

Celiné Dion Forrás: AFP/Valerie Macon

A Titanic énekesnője és néhai férje, Rene Angelil hat egész éven át küzdöttek a meddőség ellen, mielőtt első közös gyermekük világra jött volna. Celine Dion 2001-ben adott életet fiuknak, Rene-Charlesnak. Óriási boldogság volt ő a számukra, de szerették volna, ha nem egykeként nő fel a fiuk. Évekkel később próbálkoztak meg újra a teherbeeséssel, hat fájdalmas vetélésen esett át, mire megszülettek volna iker fiaik 2010-ben.

Nicole Kidman

Nicole Kidman Forrás: AFP/Valery Hache

Az Oscar-díjas színésznő is sokat szenvedett, mielőtt anyai örömök elé nézhetett volna. Tom Cruise-zal való házassága során is próbált teherbe esni, de nem sikerült. Nicole Kidman kétszer vetélt el, ami arra ösztönözte őt, hogy örökbe fogadjon. Ezek után vette magához Isabellát és Connort. Tom Crusie-zal még egy méhen kívüli terhességet is átélt, mielőtt végleg abbahagyták a próbálkozást. Talán a színésznő már le is mondott arról, hogy saját gyermeke legyen, de miután Keith Urbannal összeházasodtak, megtörtént a csoda. Nicole Kidman 41 éves volt, amikor első lánya, Sunday Rose megszületett. Később pedig béranya segítségével született meg második lánya, Faith.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.