Harry barátnője, Meghan Markle a templomban nem, de a bulin már ott lehetett

Pippa Middleton Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pippa Middleton esküvőjén sem II. Erzsébet sem Harry barátnője nem vett részt. Kiderült azonban, hogy Meghan Markle-t csak a templomból tiltották ki, de a bulin már részt vehetett.

Szombaton volt Pippa Middleton esküvője, ami legalább annyi figyelmet kapott, mint annak idején Kataliné. Főként azért, mert a királyi pár is részt vett a ceremónián, és persze a gyerekek is ott voltak: György és Sarolta elképesztően cuki szerelésben tündököltek az esküvőn. Bár a kis György nem viselkedett mindig kifogástalanul, a templomi szertartás zavartalanul lezajlott.

Harry herceg barátnője nem lehetett ott a templomi szertartáson Forrás: Northfoto

Két vendég hiánya azonban mindenkinek szemet szúrt: sem II. Erzsébet, sem Harry barátnője, Meghan Markle nem vett részt az esküvőn. Utóbbi állítólag azért nem, mert hivatalosan nem alkotnak egypárt Harryvel: nem házasok még, de eljegyzésük sem volt. Ezért aztán a templomi szertartáson hiába keresték Meghant a fotósok, ám a Daily Mail információi szerint állítólag az esti bulin már a színésznő is ott lehetett!

Pachmann Péter így vidítja fel kisfiát, Balázsthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-pacmann-peter-igy-viditja-fel-fiat.htmlPacmann Péter és kifa, Balázs Ördög Nóra műsorában mutatkoztak be közösen. A Tv2 sztárjáról érdekes dolgok derültek ki...TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEzért szidta meg Katalin hercegné az esküvőn a kis György hercegethttp://www.life.hu/sztarok/20170522-katalin-hercegne-megszidta-gyorgy-herceget-pippa-eskuvojen-ezert.htmlGyörgy herceg dorgálást kapott Pippa Middleton esküvőjén, amiért csúnyán viselkedett! Kiderült, mit követett el a királyi sarj.TV + Sztárok--Völgyesi Gabinak jót tett A Nagy Duetthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-volgyesi-gabi-lelazult-a-nagy-duett-alatt.htmlVölgyesi Gabi és Sági Szilárd nagy meglepetései voltak az idei A Nagy Duett című műsornak, ám a döntőig már nem jutottak el, az elődöntően tőlük búcsúztunk...TV + SztárokOrigoSági Szilárd egyik szeme sír, másik nevet a kiesés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-sagi-szilard-es-volgyesi-gabi-estek-ki-a-nagy-duettbol.htmlSági Szilárd és Völgyesi Gabi A Nagy Duett utolsó kieső párosa, így ők már nem vehetnek részt a műsor döntőjében. A Life.hu riportere Szilárdot faggatta a műsor után. TV + Sztárok--Gundel Takács Gábor visszatér a TV2-hözhttp://www.life.hu/sztarok/20170522-all-az-alku-tv2-gundel-takacs-gabor.htmlRégóta megy a találgatás, hogy mikor és hol tér vissza a képernyőre Gundel Takács Gábor. A Bors információi szerint egy olyan műsorral jelentkezik újra, amit már egyszer sikerre vitt. TV + Sztárok--Hosszú Katinkának ma teljesül az álmahttp://www.life.hu/sztarok/20170521-hosszu-katinkanak-teljesul-az-alma.htmlKatinka a minap csúnyán leégett, de ez sem szegi a kedvét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.