Beyoncé hasát óriás henna díszítí: Fotó!

terhesség henna Beyoncé tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemsokára itt az idő, érkeznek Beyoncé ikrei. A sztáranyuka is már nagyon várja a nagy napot, a kicsik tiszteletére még egy óriási henna mintát is csináltatott a hasára. 

Nem hiába, Beyoncé nem tud hibázni: csodálatos fotóval közölte a rajongóival, hogy áldott állapotban van, és most egy másik fantasztikus képpel tudatja azt is, hogy lassan letelik a 9 hónap.

A híres énekesnő a múlt hétvégén, mindössze néhány fő társaságában ünnepelte a terhessége végét, hogy mindjárt újból édesanya lesz. Ugyan kevesen voltak meghívva az alkalomra, de olyan hírességek bukkantak fel, mint például Serena Williams, aki maga is áldott állapotban van.

A sztáranyuka a nagy napon egy erősen mintás szoknyát viselt egy melltartóval, illetve hatalmas kendőből készült turbán ékesítette a fejét. Ám a szenzációt mégis Beyoncé henna tetoválása okozta, ami szinte teljesen ellepte a hatalmas terhespocakot - írta meg a DailyMail.

Íme a hatalmas henna az énekesnő pocakján Forrás: Instagram

Beyoncé titokban megszült? Videó!

Az énekesnő év elején készült fotóin még jól látszik a gömbölyödő pocak, míg a most napvilágra került felvételen pedig úgy néz ki, mintha már nem is lennének odabent a babák. Lehet, hogy már meg is szült?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.