Tóth Verát nem érdekli a családalapítás

Forrás: Tóth Vera -
Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor elhatározta, hogy lefogy, és gyomorműtétre vállalkozott Tóth Vera, nem hitte, hogy megváltozott külsejével még nehezebb lesz ismerkednie. 
Tóth Vera Forrás: Tóth Vera

Kiss Ramóna vezeti az X-Faktort Istenes Bence helyetthttp://www.life.hu/sztarok/20170516-kiss-ramona-vezeti-az-x-faktort-istenes-bence-helyett-2017ben.htmlAz ősszel induló X-Faktorban nem csak Tóth Gabi mentori helyét veszi át más, de Istenes Bence helyett is más áll majd hétről hétre a színpadra. TV + Sztárok--Radics Gigi váltja Tóth Gabit az X-Faktor zsűrijébenhttp://www.life.hu/sztarok/20170516--radics-gigi-valtja-toth-gabit-az-x-faktor-zsurijeben-2017ben.htmlAz énekesnő testben és lélekben is készül a nagya feladatra. TV + SztárokOrigoHázasság első látásra: Doma válna, ha dönteni kellenehttp://www.life.hu/sztarok/20170510-hazassag-elso-latasra-doma-valna-ha-donteni-kellene.htmlA Házasság első látásra műsorban a megismert négy pár között egy volt, akiknél lehetett némi remény, hogy - egy ideig legalábbis - együtt maradnak. Ám amíg az esküvőn és a nászúton cukiskodtak, a hétköznapokban nehezen tudnak együtt működni. Ráadásul van más baj is: Adri nem fekszik le Domával. TV + SztárokOrigoExek az édenben: Dia levele féltékenységi rohamot szülthttp://www.life.hu/sztarok/20170510-exek-az-edenben-dia-levele-feltekenysegi-rohamot-szult.htmlSenki sem számított arra, hogy az elsőként távozó lány, Dia, levelet küld a villába Norbinak, az azonban ezek után borítékolható volt, hogy a fiú exe, és játékbeli párja ezen kiakad. Így is lett. TV + SztárokOrigoÍgy kívánt sok boldogságot Sarka Katának Hajdú Péter: Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170506-igy-kivant-sok-boldogsagot-sarka-katanak-hajdu-peter.htmlA műsorvezteő azt állítja, soha nem mondana rosszakat gyerekei édesanyjáról. TV + Sztárok--Közös vibrátort használ Sebestyén Ági és Éden Snezihttp://www.life.hu/sztarok/20170502-pumpedekben-kozos-vibratort-hasznal-sebestyen-agi-es-eden-snezi.htmlIlyen nincs, és mégis van. Vibrátorhasználati szokásairól értekezett Dr. Sebestyén Ágnes és expasija, Dominik a Pumpedék címre hallgató trashrealityben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.