szingli párkapcsolat Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez hihetetlen! Az ultradögös hollywoodi színész megint szingli lett. Legutóbbi modell barátnőjével is szakított.

Leonardo Dicaprio már azt se tudja, mit csináljon jó dolgában. Jól néz ki, híres, tehetséges, és mocskosul sok pénze van. Éppen ezért a nők nagy százaléka a lábai előtt hever, neki pedig nincs más dolga, csak kiválasztani az igazit.

Ő pedig ki is használja a lehetőségeket, ugyanis nem akármilyen csajokkal szűri össze a levet. Meg volt neki Toni Garrn, Erin Heatherton, Madalina Ghenea, Kendal Schuler, Blake Lively, Bar Refaeli, Ashley Roberts, Emma Miller és Anne Vyalitsyna. Természetesen, mindegyikőjük modell, énekes vagy színésznő.

Take me back to Mexico @ruvenafanador

Nina Agdal (@ninaagdal) által megosztott bejegyzés,

Most pedig kiderült, hogy legutóbbi kedvesét is lapátra tette, aki szintén, egy 25 éves modell. Nina Agdallal 1 évig randiztak, de soha nem vállalták fel nyilvánosan a kapcsolatukat, éppen ezért közös fotó sem készült róluk. Leo, lassan elfogynak a modellek, mi lesz így veled? - írta meg a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.