Pierce Brosnan és felesége a tengerparton csókolóztak - Fotó!

2017.05.19. 18:24

Pierce Brosnan lassan már 20 éve van együtt feleségével, és hiába forgat szebbnél szebb nők társágában, ő akkor is kitart molett neje mellett, akivel nagyon úgy tűnik, hogy még mindig szeretik egymást!

 

Ritka a sztárvilágban az a házasság, ami néhány évnél tovább tart. Hamar kilépnek a kapcsolatokból a celebek, és keresnek maguknak valaki mást. Pierce Brosnan és neje az ellenpélda, ugyanis ők már csaknem 20 éve együtt vannak jóban és rosszban a híresztelések ellenére. A sármos színészt még az sem zavarja, hogy a felesége egyáltalán nem egy modellalkat.

Pierce Brosnan és molett feleségeForrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Kapp, Wahs, East10

Keely Shaye Smith bikiniben mutatta meg telt idomait a tengerparton, ahol Pierce Brosnannal láthatóan nagyon jól érezték magukat. Még egy csók is elcsattant köztük, úgy turbékoltak, mintha friss szerelmesek lennének.

James Bond felesége bikiniben mutatta meg telt idomait – büszkén vállalja, hogy túlsúlyos


Pierce Brosnan, minden idők legsármosabb James Bondja a napokban Hawaiin pihente ki a múlt év fáradalmait felesége társaságában. Az idősödő színész még mindig jó formában van, feleségére viszont ismét felcsúszott néhány kiló. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Pierce Brosnan