fenyegetés zsarolás Michael Schumacher Mick Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Volt bőr a képén annak a férfinak, aki Schumacher családját egy gyomorforgató zsarolással próbálta pénzfizetésre kényszeríteni. 

Az eset még tavaly történt, de csak most hozták nyilvánosságra a hírt és a részleteket is. 2016. február 14-én Corinna kapott egy e-mailt, amelyben kegyetlen fenyegetés állt.

A zsaroló 900 ezer eurót, durván 300 millió forintot követelt a nőtől, aki ha nem fizet, akkor azon aggódhat, nehogy meghaljon a fia, Mick. A tini ekkor a Forma 4-ben versenyzett, a fenyegető pedig erre hivatkozva zsarolta meg a rémült nőt:

Forrás: AFP/Toru Yamanaka

"A Forma 4-ben elég sok baleset történik" - a levél szerint március 31-ig szól Corinna határideje, eddig kell átutalnia pénzt. A kezdő zsaroló azonban hatalmas bakit követett el, ugyanis zöldfülű módjára a saját bankszámlaszámát adta meg.

A rendőrök így pillanatok alatt lekapcsolták a 25 éves Hüseyin B.-t, aki beismerte a tettét - írta meg a Bild.

Újabb tragédia Michael Schumacher családjában

Senki nem tudta, hogy a férfi rákos betegséggel küzd. A szörnyű hírt a felesége jelentette be a közösségi oldalán. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.