Először jelent meg együtt nyilvánosan Harry herceg és Meghan Markle színésznő

Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mérföldkőhöz érkezett Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata: először mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt, hivatalosan is felvállalva ezzel kapcsolatukat.

Jó pár lesifótó készült már a szerelmesekről, de azért egy herceg esetében az mégsem ugyanaz, mint amikor együtt érkezik kedvesével egy hivatalos rendezvényre.

Harry gerceg és barátnője, Meghan Markle Forrás: Northfoto

Harry herceg és Meghan Markle az idei Audi Polo Challenge-en vettek részt Ascotban. Ugyan a herceg a legtöbb időt a lovon tölötte, Meghan pedig a lelátóról szurkolt szerelmének, mégis nagy dolog, hogy együtt mutatkoztak. A Bunte magazin értesülései szerint Meghan spontán utazott Torontóból Londonba, hogy együtt tölthesse a hétvégén Harryvel. A párocska a rendezvény után már London utcáit is bevette, kézen fogva sétálgattak egy testőr kíséretében, és eszük ágában sem volt elbújni a világ elől.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.