Demcsák Zsuzsa TV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa az üzleti életben folytatja, valamint a családi vállalkozásban van rá szükség, ami egyre több idejét emésztette fel a műsorvezetőnek. Ezért döntött a távozás mellett. Kilenc év után búcsúzik a TV2-től.

Demcsák Zsuzsa 9 év után távozik a TV2-től. A műsorvezetőre ugyanis a családi vállalkozásukban van most szükség, amiben eddig is sokat segített. Ezentúl azonban minden energiáját abba fogja befektetni, valamint az üzleti életben lesz jelen.

Demcsák Zsuzsa távozott a TV2-től Forrás: tv2

Az üzleti életben folytatom a pályafutásomat, amely hosszú idő után végre új kihívásokat hoz az életembe,

mondta a Blikknek

Demcsák a közösségi oldalán is megerősítette a hírt:

Tóth Gabi apró rövidnadrágban pózolt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170425-toth-gabi-apro-rovidnadragban-pozolt.htmlTóth Gabi immár szingliként mutatta meg hosszú combjait rajongóinak, méghozzá egy falatnyi sortban! TV + Sztárok--Pumped Gabo összeomlott- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170425-pumped-gabo-osszeomlott-video.htmlPumped Gabo és párja, Ági kapcsolata mindig is hullámvasút volt. Ám úgy tűnik, szerelmük a végéhez érkezett...TV + Sztárok--Józan Lászlót, a Barátok közt Tóbiását az utcán molesztálta egy rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20170425-jozan-laszlot-az-utcan-molesztalta-egy-rajongoja.htmlJózan László az RTL Klub reggeli műsorában mesélt egy megdöbbentő élményéről. Egy este, a színházból hazafelé tartva egy rajongója molesztálta őt. Egyszer csak rámarkolt. TV + Sztárok--Pumped Gabo tanulni szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20170425-pumped-gabo-tanulni-szeretne-erettsegi-elott-all.htmlVéletlenül fedezte fel magának a média, ma reality forog vele. Pumped Gabo egy pillanat alatt ismert ember lett, amit persze ő egy kicsit sem bán. TV + Sztárok--A Nagy Duett: Hódi Pamela nem ért egyet a kritikákkalhttp://www.life.hu/sztarok/20170425-a-nagy-duett-hodi-pamela-nem-ert-egyet-a-kritikakkal.htmlVasárnap este Hódi Pamela és Jolly este ki A Nagy Duettből. Berki Krisztián menyasszonyát megviselte, hogy távoznuk kellett, még percekkel a show vége után is vigasztalták. TV + Sztárok--Jolly kiesett, de új stílussal tér vissza - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170424-jolly-es-hodi-pamela-tavoztak-a-nagy-duettbol-video.htmlBár a hétvégi A Nagy Duett című műsor Jolly és Hódi Pamela kiesésével zártult, a páros férfi tagja egyáltalán nem szomorú. Úgy érzi, mindent megtettek, és ezután sem adják fel. Sőt a mulatós sztár a műsor után egy teljesen új oldalát is szeretné megmutatni a közönségnek... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.