Ez lesz Meghan Markle új neve az esküvő után

"Forrás: AFP/Andrew Cowie " -
esküvő Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, milyen nevet fog viselni Meghan Markle, ha összeházasodik Harry herceggel. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata kezd egyre inkább elmélyülni. A 35 éves színésznő mindent megtesz azért, hogy beilleszkedjen a királyi családba, még a színészkedéssel is felhagyna, ha ezen múlna a pár boldogsága.

Kiderült, milyen titulust kap Meghan Markle az esküvő után Forrás: AFP/Andrew Cowie

Pedig túl vannak már néhány nehézségen, hiszen korábban Meghan komoly fenyegetések áldozata volt, amelyek összefüggésbe hozhatóak azzal, hogy a királyi család egyik tagjával alkot egy párt.

Most azonban kiderült, hogy milyen nevet fog viselni Markle, ha Harry oldalán kimondja a boldogító igent. Az valószínű, hogy a szexi sztár

nem kap hercegnői titulust,

ahogy Katalin sem kapott, hiszen egyikőjük sem tartozik születésétől fogva a királyi családhoz.

Ahogy Katalin is a férje titulusát megkapva Katalin cambridge-i hercegné lett, úgy vélhetőleg Meghan is leendő férjének titulását viselve sussexi hercegné lesz – írta meg az Elle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.