Selena Gomez fotó szerelem The Weeknd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Selena Gomez és The Weeknd felhőtlen boldogságáról készültek fotók a napokban. Mit fog szólni ehhez Justin Bieber? 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, január óta már felvállaltan is egy párt alkot Selena Gomez és a rapper, The Weeknd. Ugyan semmilyen jel nem utalt arra, hogy Bella Hadid egykori párja szemet vetett a 24 éves énekesnőre, de néhány szemfüles lesifotósnak köszönhetően kiderült a sztárpár titka.

Selena Gomez és The Weeknd kapcsolata még csak pár hete tart Forrás: Northfoto

Ahogy terjedt a hír, idővel eljutott Selena egykori szerelméhez, Justin Bieberhez is, aki nem nézte jó szemmel a bimbózó szerelmet. Mivel Justin nehezen tette túl magát a szakításon, ezért nem csoda, hogy kerek perec kijelentette: utálja Gomez új pasiját.

A párosról néhány napja Buenos Airesben készültek romantikus fotók, ugyanis a rappernek a fővárosban lesz koncertje szombaton. Kedvese pedig elkísérte a 27 éves előadót, így sikerült lencsevégre kapni a fiatalokat. Selena láthatóan majd kicsattan a boldogságtól abban a kis fekete ruciban, amit a városi séta alkalmával magára öltött. A friss fotókat itt tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.