Veszélybe kerülhet Pumped Gabo érettségije

Forrás: Facebook/Pumped Gabo -
édesanya Pumped Gabo érettségi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo édesanyja elárulta, hogy mitől fél leginkább a fia jövőjével kapcsolatban. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, valóságshow indult Pumped Gabóval és kedvesével, de arra senki nem gondolt, hogy a fiatalok ilyen nyíltan felvállalják majd az életüket.

A szerelmesek például nyilvánosan kezdtek orális szexbe egy szoláriumban, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. Ezt a fiatal férfi édesanyja is megemlítette, aki sejtette, hogy a gyermeke nem éppen egy szentéletű, de azért erre ő sem volt felkészülve.

Pumped Gabo jövője miatt aggódik az édesanyja Forrás: Facebook/Pumped Gabo

"Büszke vagyok rá, hogy a tévében szerepel Gabó. De közben azért motoszkál bennem az is, hogy talán nem helyes ennyire kitárulkoznia. Többször ledöbbentem azon, amit a műsorban láttam. Itthon is mindig taperolta a barátnőjét, de nem gondoltam, hogy olyan részleteket is mutatnak a műsorban, mint az orális szex a szoláriumban. Sejtettem, hogy ilyeneket csinál, de azt nem, hogy kamerák előtt" - mesélte Zsuzsa döbbenten.

Az aggódó anya azt is bevallotta, hogy Gabo jegyei nem éppen fényesek az iskolában, ezért egy kicsit az érettségi miatt is izgul.

"Nem tudom, hogy fog leérettségizni. Lehetnének jobbak a jegyei, mert most csak erős közepes tanuló" - írta meg a Bors.

Adele bejelentette: Nem turnézik többéhttp://www.life.hu/sztarok/20170328-adele-talan-soha-tobbe-nem-turnezik.htmlAdele megdöbbentő bejelentést tett: előfordulhat, hogy soha többé nem turnézik, de azt is bevallotta, miért döntött így. TV + Sztárok--Elképesztő luxusautót villantott Győzike: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170328-meregdraga-kocsit-villantott-gyozike.htmlA közösségi oldalán mutatta meg a hófehér sportkocsit Győzike. Rengetegen odavannak az új képekért. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoIsten éltesse Lady Gagát: Ma lett 31 éves!http://www.life.hu/sztarok/20170328-lady-gaga-betoltotte-harmincegyedik-eletevet.htmlLady Gaga mindössze 23 éves volt, mikor beroppant a zenei világ nagyjai közé, most pedig már a 31-et is betöltötte... TV + Sztárok--Sandra Bullock készen áll a gyermekvállalásrahttp://www.life.hu/sztarok/20170328-sandra-bullock-szivesen-vallalna-meg-egy-gyereket.htmlA híres színésznőnek már van két örökbefogadott gyermeke, de az új híresztelések szerint Sandra Bullock már a szülésre is készen áll. TV + Sztárok--Teljesült Cserpes Laura régi álma http://www.life.hu/sztarok/20170328-ez-volt-cserpes-laura-nagy-alma.htmlA híres magyar énekesnő egy régi álmát váltotta valóra, nemrég pedig elárulta azt is, hogy miért volt ez az élmény meghatározó a számára. TV + Sztárok--Ő Kate Hudson új pasija: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170327-kate-hudson-megmutatta-az-uj-pasijat.htmlA szexi színésznő megmutatta az új pasiját. Nem meglepő, hogy ismét egy zenészt választott maga mellé. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.