Hujber Ferenc Herendi Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri néhány héttel ezelőtt meglepő kijelentéseket tett egy reggeli műsorban. Az egész ország napokig a sztár elmeállapotával volt elfoglalva. Mindenki azt találgatta, vajon a színész megbolondult, vagy csak mindenkit hülyére akar venni... Úgy tűnik, az utóbbi feltevés volt a helyes. 

Hujber Feri Szabó Dóra és Pachmann Péter vendége volt a Mokka műsorában néhány héttel ezelőtt. A beszélgetés azonban az első perctől kezdve igen furcsán alakult. A színész olyan kijelentéseket tett, amiktől a műsorvezetők is zavarba jöttek.

Hujber Ferenc állítja, Jézus csak egy színész volt Forrás: TV2/Mokka

A sajtó azonnal felkapta az ügyet, és mindenki Hujber elmeállapotával volt elfoglalva. Sokak szerint megbomlott az elméje, voltak azonban olyanok is, akik szerint ez csak egy Oscar-díjas alakítás volt, és előbb-utóbb kiderül, mi volt a célja ezzel a rendhagyó alakítással. Bochkor Gábor és István Dani az Önindítóban telefonon beszélgetett a Valami Amerika című nagy sikerű produkció rendezőjével, amikor meglepő dolog derült ki:

Hujber tökéletesen rendben van, semmi baja, mindössze hülyét csinált a fél országból.

"Bár nem hatalmazott fel Feri, hogy elmondjam, nem hiszem, hogy megharagszik rám... Szóval felhívott engem az interjú után, és közölte, ne ijedjek meg, nem bolondult meg" – mesélte Herendi.

"Ez engem megnyugtatott, így nem gondolkodom rajta, hogy ne dolgozzak együtt vele. Egy fegyelmezett színészt ismertem meg Feriben, aki igen jól dolgozik" – szögezte le a rendező.

Vajon akkor tényleg csak egy őrületes alakítás? Amennyiben igen, gratulálunk a bravúros jelenethez!

Reméljük, hogy Hujber Ferivel nincs nagy baj- Herendi Gábor interjú

A Valami Amerika rendezője, Herendi Gábor elkészítette minden idők legdrágább magyar filmjét, a csodaló, Kincsem történetét. A rendező a mozi díszbemutatóján mesélt a Life.hu-nak a filmről, valamint nem kerülte ki azt a kérdést sem, hogy mit szól Hujber Feri ámokfutásához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.