Hódi Pamela baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela kedd este szenvedett autóbalesetet az Árpád hídon.

Egy munkagép ütközött a sztáranyuka autójával – írja a Blikk. Szerencsére Pamelának nem esett baja, az autója viszont csúnyán sérült. Sajtóértesülések szerint Pamelát egyelőre nem lehet elérni, amint további információink lesznek, frissítjük cikkünket!

A csinos modell autóbalesetet szenvedett Forrás: Instagram

Hódi Pamela motorral közlekedik – Fotó!

Hódi Pamela nagy álma vált valóra: ezentúl két keréken fogja róni az utakat.
Hujber Feri mindenkiből hülyét csinálthttp://www.life.hu/sztarok/20170329-hujber-feri-beismerte-mindekibol-hulyet-csinalt.htmlHujber Feri néhány héttel ezelőtt meglepő kijelentéseket tett egy reggeli műsorban. Az egész ország napokig a sztár elmeállapotával volt elfoglalva. Mindenki azt találgatta, vajon a színész megbolondult, vagy csak mindenkit hülyére akar venni... Úgy tűnik, az utóbbi feltevés volt a helyes. TV + SztárokOrigoZimány Linda minden erejével A Nagy Duettre készülhttp://www.life.hu/sztarok/20170329-zimany-linda-kulon-enekorat-vesz-a-siker-erdekeben.htmlZimány Linda mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legjobban teljesítsen az április 2-án induló A Nagy Duett című műsorban. TV + SztárokOrigoGregor Bernadett meglepő dolgot tesz, ha idegeshttp://www.life.hu/sztarok/20170328-gregor-bernadett-ezt-teszi-otthon-ha-ideges.htmlA Vigyázat! Gyerekkel vagyok című műsorban ezúttal Gregor Bernadett, Czutor Zoli és Emilió állják a sarat...TV + Sztárok--Pumped Gabó és Ági kapcsolata véget ér?- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170328-pumped-gabo-megcsalta-baratnojet-video.htmlPumped Gabó és kedvese, Ági először a Nyerő Páros című műsorban mutatkozott be együtt. Az olaszos temperamentumú páros, veszekedései és káromkodásai ellenére hamar belopta magát a nézők szívébe. Olyannyira, hogy most saját valóságshow-t is indítottak velük... TV + Sztárok--Király Viktor készen áll az apaságrahttp://www.life.hu/sztarok/20170327-kiraly-viktor-szivesen-lenne-mar-apa.htmlKirály Viktor jelenleg a szinglik életét éli, ám testvére kisbabája benne is felébresztette az apai ösztönöket... TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoWeisz Fanni és vőlegénye tiszta vizet öntöttek a pohárba- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170324-weisz-fanni-es-parja-jovojukrol-beszeltek-video.htmlWeisz Fanni egy ideje nagyon szerelmes, párjával már a közös életüket és az esküvőt tervezgetik. A szerelmes időszakot azonban beárnyékolja néhány komoly pletyka.... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.