Gregor Bernadett Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsor gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett és kisfia, Álmos is szerepeltek Ördög Nóra műsorában. A reggeli műsorban közös élményeikről vallottak...

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor ismét tarolt, hiszen egy újabb sztár mindennapjairól rántotta le a leplet. Korábban az is kiderült, hogy Madár mások előtt pukizik most pedig Gregor Bernadett került górcső alá.

Gregor Bernadett nem szégyelli, hogy reggelente gyűrött az arca Fotó: Hámori Zsófia - Origo

Álmos elmesélte, nem zavarja, hogy anyukája híres és írnak róla az újságok, mert ebbe született bele. Sokszor kíséri el édesanyját a színházba is, szereti őt nézni.

Elárulták azt is, hogy nagyon bensőséges a viszonyuk, mindent megbeszélnek egymással és nagyon sok időt szánnak a nagy beszélgetésekre is.

Mészáros Árpád Zsolt fia bevallotta közös titkukat

Mészáros Árpád Zsolt laza apukának tartja magát, de azért erre a beszólásra még ő sem számított a kisfiától. A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban Merse nem rejtette véka alá a közös titkukat sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.