Sandra Bullock készen áll a gyermekvállalásra

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Kevork Djansezian -
gyermekvállalás Sandra Bullock szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznőnek már van két örökbefogadott gyermeke, de az új híresztelések szerint Sandra Bullock már a szülésre is készen áll. 

Sandra Bullock mindkét gyermeke örökbefogadás utján került a színésznőhöz, ezért nem csoda, hogy a sztáranyuka még 50 felett is vadító testtel rendelkezik. Nemrég azonban kiderült, hogy a Beépített szépség színésznője szeretné ismét bővíteni a családját.

Sandra Bullock bővítené a családját Forrás: AFP/2011 Getty Images/Kevork Djansezian

Egy barátja azt nyilatkozta, hogy az 52 éves édesanya azon is elgondolkodott, hogy kedvesével, Bryan Randallal közös gyermeket vállaljanak.

"Sandra egyáltalán nem tartja kizártnak, hogy bővülni fog a család. Sikeres abban amit csinál, de mindig is a gyerekeire volt a legbüszkébb" - mesélte a barát.

A sztárpár láthatóan teljes boldogságban él, ezért nem is csoda, hogy a lesifotósok igyekeznek minél több képet készíteni róluk, amik néha igen viccesre sikerednek.

"Úgy tervezik, hogy együtt élik le az életüket. Azt mondják magukról, hogy "eléggé házasok" - írta meg a BramptonGuardian

Teljesült Cserpes Laura régi álma http://www.life.hu/sztarok/20170328-ez-volt-cserpes-laura-nagy-alma.htmlA híres magyar énekesnő egy régi álmát váltotta valóra, nemrég pedig elárulta azt is, hogy miért volt ez az élmény meghatározó a számára. TV + Sztárok--Eminem lánya, Hailie felnőtt nő lett - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170328-eminem-lanya-felnott-no-lett.htmlNem igazán szerepel a nyilvánosság előtt Eminem kislánya, vagyis Hailie, aki már nem is olyan kicsi. Szép csendben felnőtt nő lett belőle! TV + Sztárok--ÉNB Marci elvette Zámbó Krisztián exét!http://www.life.hu/sztarok/20170328-enb-marci-elvette-zambo-krisztian-exet.htmlSzép időszak volt ÉNB Marci, vagyis Kolozsváry Zsolt életében a sorozat, de nem bánja, hogy vége. Boldog, mióta nem szerepel, és már kedvesét is elvette, aki nem más, mint Zámbó Krisztián exe.TV + Sztárok--Gregor Bernadett meglepő dolgot tesz, ha idegeshttp://www.life.hu/sztarok/20170328-gregor-bernadett-ezt-teszi-otthon-ha-ideges.htmlA Vigyázat! Gyerekkel vagyok című műsorban ezúttal Gregor Bernadett, Czutor Zoli és Emilió állják a sarat...TV + Sztárok--Pumped Gabó és Ági kapcsolata véget ér?- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170328-pumped-gabo-megcsalta-baratnojet-video.htmlPumped Gabó és kedvese, Ági először a Nyerő Páros című műsorban mutatkozott be együtt. Az olaszos temperamentumú páros, veszekedései és káromkodásai ellenére hamar belopta magát a nézők szívébe. Olyannyira, hogy most saját valóságshowt is indítottak velük... TV + Sztárok--Sarka Katát a Facebookon támadjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170327-sarka-katat-a-facebookon-tamadjak-kovetoi.htmlBiztosan nem gondolta Sarka Kata, hogy posztja, amelyben arról ír, hogy kislánya megkívánta a gyümölcssushit, kiveri a biztosítékot a követőinél. Pedig de. A celebanyukába csúnyán belekötöttek a kommentelők. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.