Elképesztő luxusautót villantott Győzike: Fotó!

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Győzike autó villantás Mercedes 190
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalán mutatta meg a hófehér sportkocsit Győzike. Rengetegen odavannak az új képekért.

Tegnap, a felkelő nap fényében mutatta meg Győzike a csodálatos sportkocsiját a világnak. Az alkalom előtt tisztelegve a showman is megfelelő ruhát öltött, igaz, hogy a Mercedes típusú kocsi és a BMW feliratú felső között mindössze annyi a közös, hogy mindkét márka Németországból származik.

Bizonyára Győző is ennek tudatában párosította össze az autómárkákat. A poszt alatt azóta is sorra gyülekeznek a kedvelések, már ezer like felett jár, és a vegyes érzelmekkel tarkított kommentek sem maradnak el.

Győzike megvillantotta az új luxusautóját Fotó: Polyák Attila - Origo

A kétgyermekes édesapa néhány lelkesítő sorral koronázta meg a nem mindennapi fotókat. A mély érzelmekről szóló, inspiráló szavak tökéletesen passzoltak az új autóról készült képekhez, melyeken jól látszik, hogy Győzinek még egyedi rendszáma is van.

"Amíg csak magadnak bizonyítasz, az sem rossz. Mégis, az igazi csoda akkor történik, amikor másoknak mutatod meg. És ők elhiszik neked. És ők követnek. És ők is elhiszik magukról. És ők is sikert érnek el. Ez óriási erő! Másokat lelkesíteni az egyik legcsodálatosabb dolog a világon!! Go edzeni mert itt a nyár!!!!!!!!! Mindig bízz magadban és hidd el, hogy képes vagy rá.."

Isten éltesse Lady Gagát: Ma lett 31 éves!http://www.life.hu/sztarok/20170328-lady-gaga-betoltotte-harmincegyedik-eletevet.htmlLady Gaga mindössze 23 éves volt, mikor beroppant a zenei világ nagyjai közé, most pedig már a 31-et is betöltötte... TV + Sztárok--Sandra Bullock készen áll a gyermekvállalásrahttp://www.life.hu/sztarok/20170328-sandra-bullock-szivesen-vallalna-meg-egy-gyereket.htmlA híres színésznőnek már van két örökbefogadott gyermeke, de az új híresztelések szerint Sandra Bullock már a szülésre is készen áll. TV + Sztárok--Teljesült Cserpes Laura régi álma http://www.life.hu/sztarok/20170328-ez-volt-cserpes-laura-nagy-alma.htmlA híres magyar énekesnő egy régi álmát váltotta valóra, nemrég pedig elárulta azt is, hogy miért volt ez az élmény meghatározó a számára. TV + Sztárok--Eminem lánya, Hailie felnőtt nő lett - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170328-eminem-lanya-felnott-no-lett.htmlNem igazán szerepel a nyilvánosság előtt Eminem kislánya, vagyis Hailie, aki már nem is olyan kicsi. Szép csendben felnőtt nő lett belőle! TV + Sztárok--ÉNB Marci elvette Zámbó Krisztián exét!http://www.life.hu/sztarok/20170328-enb-marci-elvette-zambo-krisztian-exet.htmlSzép időszak volt ÉNB Marci, vagyis Kolozsváry Zsolt életében a sorozat, de nem bánja, hogy vége. Boldog, mióta nem szerepel, és már kedvesét is elvette, aki nem más, mint Zámbó Krisztián exe.TV + Sztárok--Gregor Bernadett meglepő dolgot tesz, ha idegeshttp://www.life.hu/sztarok/20170328-gregor-bernadett-ezt-teszi-otthon-ha-ideges.htmlA Vigyázat! Gyerekkel vagyok című műsorban ezúttal Gregor Bernadett, Czutor Zoli és Emilió állják a sarat...TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.