Adele bejelentette: Nem turnézik többé

Forrás: Getty Images for NARAS/2017 Getty Images/Kevin Winter -
bejelentés koncert turné énekesnő Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adele megdöbbentő bejelentést tett: előfordulhat, hogy soha többé nem turnézik, de azt is bevallotta, miért döntött így. 

A 28 éves énekesnő elképesztő rajongótáborral rendelkezik, ezért nem is csoda, hogy szinte mindenki ott akart lenni a turnéjának valamely állomásán, aki él és mozog. A koncertek egyébként nagyon jól sikerültek, sőt olyan események is történtek, amik páratlanok és soha vissza nem térő alkalmak.

Adele bevallotta, nem szívesen szervez turnét Forrás: Getty Images for NARAS/2017 Getty Images/Kevin Winter

A Melbourne-ben rendezett fellépésén például olyat tett, amitől mindenkinek elállt a szava: leteremtette a biztonsági szolgálatot, aki gátolta a közönségét az önfeledt bulizásban. Ráadásul még egy meleg szerelmespár "leánykérésének" is teret engedett a színpadon.

Ezek ellenére a sztár bejelentette, talán soha többé nem fog turnét szervezni:

"Nem vagyok valami jó a turnézásban, a tapstól pedig érzékenynek és sebezhetőnek érzem magam. Ezért nem tudom, hogy valaha fogok-e még turnézni. A mostanit is egyetlen ok miatt vállaltam, az ok pedig ti vagytok" - mondta az énekesnő.

Az is kiderült, hogy mostanában kevesebb ideje maradt a fiára, ezen pedig mindenképp változtatni szeretne, mert számára ő a legfontosabb az életben - írta meg a TheSun.

Elképesztő luxusautót villantott Győzike: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170328-meregdraga-kocsit-villantott-gyozike.htmlA közösségi oldalán mutatta meg a hófehér sportkocsit Győzike. Rengetegen oda vannak az új képekért. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoIsten éltesse Lady Gagát: Ma lett 31 éves!http://www.life.hu/sztarok/20170328-lady-gaga-betoltotte-harmincegyedik-eletevet.htmlLady Gaga mindössze 23 éves volt, mikor beroppant a zenei világ nagyjai közé, most pedig már a 31-et is betöltötte... TV + Sztárok--Sandra Bullock készen áll a gyermekvállalásrahttp://www.life.hu/sztarok/20170328-sandra-bullock-szivesen-vallalna-meg-egy-gyereket.htmlA híres színésznőnek már van két örökbefogadott gyermeke, de az új híresztelések szerint Sandra Bullock már a szülésre is készen áll. TV + Sztárok--Teljesült Cserpes Laura régi álma http://www.life.hu/sztarok/20170328-ez-volt-cserpes-laura-nagy-alma.htmlA híres magyar énekesnő egy régi álmát váltotta valóra, nemrég pedig elárulta azt is, hogy miért volt ez az élmény meghatározó a számára. TV + Sztárok--Eminem lánya, Hailie felnőtt nő lett - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170328-eminem-lanya-felnott-no-lett.htmlNem igazán szerepel a nyilvánosság előtt Eminem kislánya, vagyis Hailie, aki már nem is olyan kicsi. Szép csendben felnőtt nő lett belőle! TV + Sztárok--Gregor Bernadett meglepő dolgot tesz, ha idegeshttp://www.life.hu/sztarok/20170328-gregor-bernadett-ezt-teszi-otthon-ha-ideges.htmlA Vigyázat! Gyerekkel vagyok című műsorban ezúttal Gregor Bernadett, Czutor Zoli és Emilió állják a sarat...TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.