Puskás Peti örökbe fogadott egy kisfiút - Videó!

Fotó: Polyák Attila/Origo -
örökbefogadás Puskás Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti és barátnője, Eke Angéla még nem vállalnak saját gyereket, az énekes azonban nemrég örökbe fogadott egy kisfiút. Peti a Life.hu-nak elárulta, hogy mit is jelent ez pontosan.

Puskás Peti és barátnője harmonikus kapcsolatban élnek, de még nem jött el a közös gyermek ideje. Az énekes szerint ez sincs azért olyan messze, mint mondta, kézzel fogható távolságnyira. Saját csemete tehát még nem lesz, de meglepő módon

Puskás Peti nemrég örökbe fogadott egy kisfiút.

Puskás Peti és barátnője, Eke Angéla Fotó: Polyák Attila/Origo

A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak a Glamour-gálán árulta el pontosan az énekes, hogy mit is jelent ez, és hogyan talált rá a lehetőségre. Peti elmondta, örül annak, hogy szerencsére olyan helyzetben van, hogy tud segíteni.

Ha kíváncsi vagy arra, mit viseltek celebjeink a korábbi Glamour-gálákon, nézd meg galériáinkat, és olvasd el cikkünket.

/1403/Megbo2014321134642/1403/Rumam201432112622/1503/A_fek201532063044

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.