Pásztor Anna műsorvezetőként is debütált

Forrás: TV2 -
műsorvezető Fonogram-díj Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Anna and the Barbies énekesnője műsorvezetőként egy újabb szerepben próbálhatta ki magát. A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak egy interjú keretein belül mesélt az élményeiről. 

Pásztor Annát már számtalan szerepben láthattuk a hazai médiában. Ő az "örök gyermek", a vérbeli zenész, a kritikus zsűri, mostantól pedig már műsorvezető is.

Abaházi Csabával közösen szerepeltek műsorvezetőként a Fonogram díjátadón, és az énekesnő elárulta, hogy sokkal jobban izgult a saját teljesítménye miatt, mint a szervezők.

Pásztor Anna őszintén elárulta, milyen volt műsorvezetőnek lenni Forrás: TV2

"A jeges rémület kerülgetett. Az a helyzet, hogy ez egy szakma, amit emberek 15-20 évig tanulnak, és utána sem biztos, hogy jók benne. Hogy engem megmertek ide hívni, és bedobni a mély vízbe, az elképesztő bátorságot, vakmerőséget mutat a szervezők részéről" - vallotta be őszintén Anna.

A kétgyermekes édesanyja még arról is mesélt, hogy milyen hibákat ejtett, és azt sem titkolta el, hogy ehhez mit szóltak a kollégái.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.