Ördög Nóra új műsora lesz a tavasz durranása

Forrás: Tv2 -
Rubint Réka TV2 Majoros Hajnalka Ördög Nóra sztárgyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra új műsora március 1-jén indul, de már a promóvideókból jól látszik, hogy elképesztően vicces lesz.

Nagydumás sztárcsemeték garantálják a vicces és cuki pillanatokat a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című új műsorban, amelyet Ördög Nóra vezet majd. Ahogy a beharangozó kisfilmekből is kiderül, a sztárok csemetéinek nem akármilyen a dumájuk. Az első adásban a többi között Majka és Dundika kisfiát, Mariánt, valamint Rubint Réka és Schobert Norbi csemetéjét, Zalánt ismerhetjük meg közelebbről.

Rubint Réka Zalán Vigyázat! Gyerekkel vagyok Forrás: Tv2

Jól látszik, hogy a két kis lurkó nem szívbajos, még akkor sem, ha kamerák előtt kell szerepelniük. Majoros Hajni elárulta, hogy azért vállalták el a szereplést, mert Marián nagyon akarta. A fitneszházaspár legkisebb gyermeke pedig elképesztő dolgokat mesélt édesanyjáról, szem nem maradt szárazon a nevetéstől.

"Bezártál a kocsiba, és az ablakon ugrottam ki"

– mesélte Schobert Zalán, édesanyja pedig mellette csak fogta fejét.

Lagzi Lajcsi saját temetésére készülhttp://www.life.hu/sztarok/20170223-lagzi-lajcsi-sajat-temeteset-tervezi.htmlGalambos Lajos semmit sem bíz a véletlenre, még saját temetését is előre megtervezi ügyvédje segítségével... TV + SztárokOrigoKasza Tibi születésnapját ünneplihttp://www.life.hu/sztarok/20170223-kasza-tibi-szuletesnap-eloben-meselt-nyaralasarol.htmlKasza Tibi ma töltötte be a 39. életévét. Boldog születésnapot kívánunk neki! TV + SztárokOrigoHódi Pamela kiakadt – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170223-hodi-pamela-videoban-uzent-rosszakaroinak.htmlHódi Pamela egy nézői nyílt levélen akadt ki, amire élő videóközvetítésben reagált is. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa szerelemre vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20170222-demcsak-zsuzsa-szerelmet-akar.htmlDemcsák Zsuzsa régóta áhítozik egy nagy szerelemre. Úgy tűnik, nem sokáig kell várnia már... TV + Sztárok--Angelina Jolie pókot eszik – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170221-angelina-pokot-es-skorpiot-eszik.htmlAngelina Jolie, az egykor botrányos kapcsolatairól és drogügyeiről elhíresült világsztár ezúttal valóban kiverte a biztosítékot... TV + Sztárok--Pintér Tibor egykori kedvese, Ács Beatrix kiábrándult a sztárbólhttp://www.life.hu/sztarok/20170220-acs-beatrix-kiabrandult-pinter-tiborbol.htmlPintér Tibor és Ács Beatrix kapcsolata már hetekkel ezelőtt véget ért, ám az Édes élet kamerái előtt még láthatjuk tiszavirág életű szerelmük mindennapjait. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.