Így búcsúztatta Kiss Ramónát a Barátok közt stábja: Fotó!

Fotó: Polyák Attila - Origo -
stáb búcsú Barátok közt Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljött a nagy nap, megtartották Kiss Ramóna búcsú partyját, ugyanis a színésznőt már nem sokáig láthatjuk a Barátok közt díszletei között.

Ahogy azt a Life.hu korábban már megírta, Kiss Ramóna 16 év közös munka után távozik a népszerű magyar sorozatból. Akkor azt mesélte, hogy ennyi idő után úgy érzi, váltásra van szüksége, ám később kiderült, hogy más is van a dolog hátterében.

Azt azonban tudjuk, hogy Zsófit úgy írják ki a sorozatból, hogy a karakter bármikor visszatérhessen, ha esetleg az élet úgy hozza. Rami tavaszig forgat még a megszokott stábbal, és nyáron láthatjuk utoljára a sorozatban. Ennek kapcsán búcsú rendezvényt szerveztek a fiatal szépség tiszteletére, ahol egy hatalmas rózsacsokrot is kapott a kollégáitól.

A CSAPATOM❤️ ! #baratokkozt #koszonom #amigeleknemfelejtem #❤️ #szineszvacsi

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Az eseményről készült fotót megosztotta követőivel a közösségi oldalán, akik kevesebb mint egy nap alatt 3000 kedveléssel jutalmazták a stábtagok kedves gesztusát.

Czippán Anett élő adásban bakizott – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170224-czippan-anett-nagyot-bakizott-elo-adasban.htmlCzippán Anett a reggeli életmódműsorban bakizott. Kellemetlen volt a helyzet, de hamar túllendültek rajta az érintettek. TV + Sztárok--Gábor Zsazsa a hamvasztás miatt nem nyugodhat apja mellett?http://www.life.hu/sztarok/20170224-gabor-zsazsa-a-hamvasztas-miatt-nem-nyugodhat-apja-mellett.htmlGábor Zsazsa leghőbb vágya volt, hogy halála után édesapja mellett helyezzék örök nyugalomra, de nem valószínű, hogy ez megtörténhet. Zsazsát elhamvasztották, a zsidó vallási törvények szerint pedig urna nem kerülhet koporsós sírba. TV + SztárokOrigoÉdesanyja segít a bajba jutott Zámbó Krisztiánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170224-zambo-krisztianhoz-odakoltozott-az-edesanyja.htmlZámbó Krisztián édesanyja segítségére szorul, amíg nem születik végleges bírói döntés az ügyében. Az énekes a közösségi oldalára posztolt közös fotót a mamájával. TV + Sztárok--Vastag Tomi 24 évesen lett apahttp://www.life.hu/sztarok/20170224-24-evesen-valt-apava-vastag-tomi.htmlVastag Tamást az X-Faktor első szériájában ismerhette meg a nagyközönség, amit végül bátyja, Vastag Csaba nyert meg. Tominak azóta felfordult az egész élete, néhány hónapja pedig édesapává is vált... TV + SztárokOrigoBaukó Éva feljelenti Aureliót: börtönbe is kerülhethttp://www.life.hu/sztarok/20170224-bauko-eva-feljelenti-aureliot.htmlÖsszerúgta a port nemrég Baukó Éva és Aurelio, mindezt a Facebookon. Éva egy bejegyzésében megemlítette az egykori Való Világ-győztes nevét, amit Aurelio keresetlen szavakkal jutalmazott egy videóban. Éva ezt nem hagyja annyiban: feljelentést tesz. Ezért az RTL Klub műsorvezetője akár két évet is kaphat! TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsi Dubajba utazott üzleti útrahttp://www.life.hu/sztarok/20170224-dubaiba-utazott-lagzi-lajcsi.htmlLagzi Lajcsi ismét elhagyta az országot, ezúttal Dubajba utazott. Kiderült, hogy nem nyaralni ment a városba, hanem üzletelni. Állítólag ingatlanbefektetésekről tárgyal a helyi nagyokkal. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.