Visszatér az RTL Klub egyik sikerműsora, a Reggeli

2017.02.17. 11:53

Az RTL Klubon futott a 2000-es évek első évtizedében az ország legnézettebb délelőtti műsora, a Reggeli. Most újra műsorra tűzik az egykor oly sikeres formátumot.

A 2011-ben véget ért produkció műsorvezetői közt láthattuk többek között Alföldi Róbertet, Stohl Andrást, Szily Nórát, Katona Klárit, Barabás Évát, Ördög Nórát és Szujó Zoltánt is. Pár éve az RTL Klubra visszatért egy reggeli műsor, a 808 – Minden reggel, de nem tudta visszavenni az egykori sikerműsor pozícióját. 

Csonka András és Ördög Nóra egykor a ReggelibenRTL Klub/Sajtóklub

A 808 tavalyelőtt megszűnt, a helye pedig azóta üresen áll. De ennek hamarosan vége. 

Az RTL Klub nemrég bejelentette, hogy nemcsak, hogy új műsort készítenek hétköznap délelőttre, hanem egyenesen a régi Reggelit támasztják fel. A Mokka uralta műsorsávban nem lesz egyszerű dolga a tévéadónak, de azt ígérik, hogy a vélhetően áprilisban érkező új Reggeli követi majd a televíziózás világában végbement változtatásokat. Egy minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor várható, amely a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza majd fel. A műsorvezető(k) személyéről egyelőre nincs információ – közölte a csatorna. 

Reggeli (tévéműsor)RTL Klub