Megvan Gundel Takács Gábor utódja? Ők voltak próbafelvételen!

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Gundel Takács Gábor Kovács István bokszoló Héder Barna Kovács Kokó István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Gundel Takács Gábor távozik az MTVA-tól, hamarosan eltűnik a köztévé képernyőjéről. Korábban volt szó arról, hogy Jakupcsek Gabriella váltja majd Gundit, most azonban kiderült, kiket hívtak be próbafelvételre a Kunigunda utcába. Közülük kerülhet ki a Maradj talpon! új műsorvezetője, de egyelőre még nem dőlt el, ki kapja a munkát.

Nincs könnyű helyzetben az MTVA, hiszen Gundel sokoldalú, tehetséges, szerethető, népszerű szakember. Úgy tudni, mostanra a felmondási ideje lejárt, néhány napja végleg elhagyta a köztévét. Persze műsorában látható lesz még egy ideig, hiszen a forgatással néhány héttel előrébb járnak. De nem olyan sokkal, így hát itt az idő, hogy eldöntsék, ki lesz az utódja.

Gundel Takács Gábor Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Többen is szóba kerültek, de csak két embert hívtak be próbafelvételre, Kokót és Héder Barnát" – árulta el egy, a csatorna ügyeiben jártas informátor a Borsnak.

"Úgy tudom, több próbafelvétel nem volt, de azt még nem döntötték el, hogy melyikük kapja a munkát. Úgy két-két és fél héttel járnak előrébb a forgatással az adásokhoz képest. Március első hetében, úgy számolom, hogy nyolcadikáig vagy kilencedikéig még Gábor lesz képernyőn – de hogy utána mi lesz? Arról eddig nem beszéltek, hogy szünetet tartanának. Pedig az is egy megoldás, hogy néhány hétre szüneteltetik a műsort, aztán az új műsorvezetővel kezdik újra. Ha nem így lesz, és leállás nélkül akarják csinálni, akkor legkésőbb március első napjaiban már forgatni kell az új műsorvezetővel" – írják.

Elképzelhető, hogy napokon belül döntés születik a Maradj talpon! új műsorvezetőjéről.

Héder Barna Fotó: Polyak Attila - Origo

Az egyik jelölt, Héder Barna csak két évvel idősebb Gundelnél, 54 éves, és szintén sokoldalú. Közgazdasági diplomája van, de szintén ért a sporthoz is, tőrvívó volt, és ő is dolgozott például szerkesztő-riporterként a Telesportnál. 2001-től a Hungaroring Sport Rt. ügyvezető igazgatója volt.

A másik jelölt, az olimpiai és világbajnok ökölvívó, Kovács Kokó István néhány évvel fiatalabb, 46 éves. Tőle sem áll távol a televíziózás, vezetett műsort az RTL Klubon, a Sportklubon, az MTV-ben, az M4 Sport csatornán – összegzi a lap.

Kokó Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Hogy hogyan szerepeltek a próbafelvételen, egyelőre nem lehet tudni, ahogy azt sem, milyen szempontok alapján döntenek majd.

Az biztos, nem lesz könnyű Gundi helyébe lépniük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.