Gundel Takács Gábor nem akarta már a nevét adni a közmédia döntéseihez

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Gundel Takács Gábor közmédia felmondás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit meglepett a hír, amikor kiderült, hogy Gundel Takács Gábor felmondott. Eddig azonban az okokat csak sejteni lehetett, most viszont elárulta, mi is vezetett pontosan ehhez az elhatározáshoz. Nem akarta tovább a nevét és az arcát adni a közmédia döntéseihez. 

Gundel Takács Gábor gyorsan döntött a felmondás mellett, a nézőket és a kívülállókat persze váratlanul érte a hír. A Maradj Talpon! műsorvezetőjeként ismerik a legtöbben a tévést, ő adta a nevét és az arcát ahhoz az adáshoz. Annak ellenére, hogy vele azonosították a vetélkedőt, neki nem volt beleszólása a történésekbe. Egy idő után pedig úgy érezte, hogy nem adhatja már a nevét a közmédia döntéseihez.

Gundel Takács Gábor elárulta, miért mondott fel Fotó: Polyak Attila - Origo

"Bár a felmondásom egy hosszabb folyamat eredménye, a döntést elég gyorsan hoztam meg, mert

úgy alakultak a dolgok, hogy ezt kikényszerítették.

Tehát nem készültem rá előre, nem rágódtam rajta hetekig, és a feleségemen kívül nem vontam bele senkit sem" – mondta Gundel Takács Gábor, aki úgy érezte, nem tehet mást, ha meg akarja őrizni a hitelességét, ugyanis sok döntéssel nem tudott egyet érteni. "Az utóbbi időben szakmai kérdésekben, illetve az MTVA által ezekkel a kérdésekkel kapcsolatban használt kommunikációs megoldásokban akadtak olyan döntések, amelyekkel már nem tudtam egyetérteni. Bennem folyamatosan az vetődött fel, hogy a nevemet, az arcomat,

a hitelességemet, amiben 33 év munkám van, adhatom-e ezekhez a döntésekhez. Eljött az a pillanat, amikor egyértelművé vált, hogy tovább nem"

– árulta el távozásának okát Gundel Takács az Origónak. "Ebben a történetben számomra az a legtanulságosabb, hogy miközben nagyon erősen adtam a nevemet és az arcomat a Maradj talpon! című műsorhoz,

érdemi beleszólásom nem volt abba, ami a színfalak mögött történt"

– árulta el a műsorvezető, aki a többi között azt is sérelmezte, hogy a stábját lecserélték. Ugyan kétszer meg tudta győzni feletteseit, hogy ne tegyék, harmadjára már nem. Ezenkívül még egy sor állítása szerint rossz döntés született, ezek együttesen erősítették meg benne azt az elgondolást, hogy mennie kell. Azt viszont egyelőre nem tudja, hogy mihez fog kezdeni. "Egyelőre nem szeretném sehová sem elkötelezni magam. Szabadúszóként dolgozva folytatnám azt a munkát, amit az elmúlt években, évtizedekben végeztem" – mondta Gundel.

Csernus Imre negyedszerre is megházasodotthttp://www.life.hu/sztarok/20170217-csernus-imre-negyedszerre-is-megnosult.htmlTeljesen új életet kezdett és titokban negyedszerre is megházasodott Csernus Imre, az ország pszichiátere. Nyugodt, falusi életet él ezentúl, egy egri borvidékre vonult vissza a híres doktor. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András végre tisztázhatja magáthttp://www.life.hu/sztarok/20170217-lassan-veget-erhet-kallay-saunders-birosagi-ugye.htmlEgy évekkel ezelőtti verekedéses ügy miatt került bíróság elé Kállay-Saunders András. A huzavona azóta is tart, András pedig minden lehetséges módon az igazát próbálja bizonyítani. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó szívesen kibékülne Pártos Csillávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170217-pecsi-ildiko-kibekulne-partos-csillaval.htmlÉvek óta tart Pécsi Ildikó és egykori menye között a harc, Pártos Csilla nem is adja fel. A művésznő azonban nem bírja már ezt a megpróbáltatást, kórházba is került nemrég. Addig kellene békülni, amíg lehet. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMegvan Gundel Takács Gábor utódja? Ők voltak próbafelvételen!http://www.life.hu/sztarok/20170217-gundel-takacs-gabort-heder-barna-vagy-kovacs-koko-istvan-valthatja-az-mtva-nal.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Gundel Takács Gábor távozik az MTVA-tól, hamarosan eltűnik a köztévé képernyőjéről. Korábban volt szó arról, hogy Jakupcsek Gabriella váltja majd Gundit, most azonban kiderült, kiket hívtak be próbafelvételre a Kunigunda utcába. Közülük kerülhet ki a Maradj talpon! új műsorvezetője, de egyelőre még nem dőlt el, ki kapja a munkát. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBukta a nyereménylakását Alekosz: pert nyert az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20170216-bukta-a-nyeremenylakasat-alekosz-pert-nyert-az-rtl-klub.htmlA Fővárosi Ítélőtábla 2017. február 14-én helyben hagyta az elsőfokú bíróság egy évvel ezelőtti ítéletét: vissza kell adnia nyereménylakását VV Alekosznak. A ValóVilág egykori nyertese teljes egészében elveszti lakásának tulajdonjogát, és az az RTL Klubhoz visszakerül.TV + Sztárok--Barabás Éva, az RTL Klub műsorvezetője kapcsolatban élhttp://www.life.hu/sztarok/20170216-barabas-eva-kapcsolatban-el.htmlNem sokszor beszél Barabás Éva a magánéletéről, ezért lehet, hogy sokan hiszik azt, a műsorvezető egyedül él. Pedig már jó ideje nem szingli, két éve kapcsolatban él! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.