Vince Aliz Liza az RTL Klubnál kapott munkát

Forrás: www.sajtoklub.tv -
Vince Aliz Liza X-Faktor 2016 RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vince Aliz Liza, a tavalyi tehetségkutató egyik énekesnője idén a stáb munkáját fogja segíteni a RTL Klubnál. 

Tóth Gabi egykori mentoráltja, Vince Aliz Liza a 2017-es X-Faktorban a castingstáb csapatát erősíti. A műsorból való kiesés után sem hagyott fel az énekléssel, de emellett igyekszik az új munkájára is koncentrálni, amelyben nagyon jól érzi magát.

Vince Aliz Liza munkát kapott az RTL Klubnál Forrás: www.sajtoklub.tv

A fiatal tehetség álmában sem gondolta, hogy egyszer majd egy ekkora produkció részese lehet, azt meg főleg nem, hogy ezt követően a másik oldalról is aktívan részt vehet a műsor működésében. Saját tapasztalataiból táplálkozva próbál tanácsot adni a jelentkezőknek.

"Az idei szériába jelentkező énekeseknek azt a szemléletet szeretném átadni, hogy ne féljenek egy számukra ismeretlen szituációtól, és tegyék próbára önmagukat és a tehetségüket. Nagyon élvezem, hogy jelenleg a stáb munkáját segíthetem, hiszen mindig érdeklődéssel figyeltem, hogyan zajlik a háttérmunka, és hogyan állnak össze hétről hétre az élő show-ra a produkciók. A castingstábbal már a legelejétől figyelemmel kísérhetem a tehetségek útját a döntőig, és ez nagyon izgalmas feladatnak ígérkezik" - mesélte Aliz az Origonak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.