Dobó Kata az okos és tapasztalt férfiakra bukik

Dobó Kata férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Katát több alkalommal is láthattuk már idősebb férfiak társaságában, ám most azt is megtudhatjuk, hogy miért dönt így időről időre.

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Dobó Kata és Zsidró Tamás egy párt alkotnak, és állításuk szerint tökéletes a kapcsolatuk. Kata azonban nem először választ idősebb férfit maga mellé, hiszen 7 évig Andy Vajna mellett találta meg a boldogságot. A 42 éves színésznő a NőComment című talkshowban mesélt a magánéletéről:

Dobó Kata számára biztonságot nyújt egy idősebb férfi jelenléte Forrás: Dobó Kata hivatalos oldala

"Tény és való, előfordult, hogy idősebb volt a párom. Ahogy most is az.Valamiért én szeretem az okos és tapasztalt férfiakat. Így hozta az élet, és én nagyon sokat tanultam tőlük. Már csak türelmet például, és a hozzáállást az élethez vagy dolgokhoz. Ami nagyon érdekes" - mondta Kata.

A szexi sztár azt is elárulta, hogy véleménye szerint a kor és a személyiség nincs összefüggésben, viszont azt fontosnak tartja, hogy fel tudjon nézni a társára, és biztonságban érezze magát mellette - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.