Bukta a nyereménylakását Alekosz: pert nyert az RTL Klub

Alekosz RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fővárosi Ítélőtábla 2017. február 14-én helyben hagyta az elsőfokú bíróság egy évvel ezelőtti ítéletét: vissza kell adnia nyereménylakását VV Alekosznak. A ValóVilág egykori nyertese teljes egészében elveszti lakásának tulajdonjogát, és az az RTL Klubhoz visszakerül.

Az RTL Klub szerződésszegés miatt indított pert 2012-ben Alekosz ellen, aki 2011 őszén elhagyta anyacsatornáját, és a konkurens tévécsatorna műsorában vállalt szerepet. Az eljárásnak lett most vége, öt évnyi pereskedés után, Alekosznak nem csak a lakást kell visszaadnia, hanem további 1,2 millió perköltséget kell megfizetnie - tudta meg a Bors.

Alekosz Forrás: TV2 Sajtószoba

Tatár Csilla arról beszélt, Hadas Kriszta szigorú főnök volthttp://www.life.hu/sztarok/20170216-tatar-csilla-arrol-beszelt-hadas-kriszta-szigoru-fonok-volt.htmlTatár Csilla a NőComment című talkshow-ban pályája kezdeteiről és nehéz pillanatiról beszélt. Elmondta, Hadas Kriszta volt a főnöke, aki - finoman szólva - nem simogatta mindig a lelkét. TV + SztárokOrigoKádban ülve kényeztette egymást Mariah Carey és kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20170216-kadban-ulve-kenyeztette-egymast-mariah-carey-es-kedvese-valentin-napon.htmlIgazi romantikus Valentin-napot tartottak. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi és férje, Kis Zsolt kétlaki életet élnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170216-szabo-zsofi-es-kis-zsolt-ketlaki-eletet-elnek.htmlSzabó Zsófi és Kis Zsolt mindennél jobban vágynak közös otthonra, ám Zsófit Budapesthez, Zsoltot Nyíregyházához köti a munkája. A fiatal pár folyton ingázik, így érthető, hogy még a babaprojekt – amiről folyton kérdezik őket – sem aktuális. TV + Sztárok--Story-gála: ÉNB-bombázóval érkezett VV Somahttp://www.life.hu/sztarok/20170211-vv-soma-enb-bombazoval-story-galazott.htmlVV Soma és az ex-Éjjel-Nappal Budapest-szereplő Luna együtt érkeztek a Story-gálára. Az egzotikus szépség és a VV-győztes sejtelmesen beszéltek kapcsolatukról. TV + Sztárok--Nádai Anikó gyönyörű volt a Story-gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20170211-nadai-aniko-gyonyoru-volt-a-story-galan.htmlA ValóVilág ideje alatt sokan piszkálták Nádai Anikót, hogy nagyon vékony. Nos, most sincs elhízva, de csak úgy ragyogott az év celebeseményén. TV + Sztárok--Story-gála: Gyönyörű nő Győrfi Pál feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20170211-story-gala-gyorfi-pal-felsegevel-erkezett.htmlGyönyörű feleségével érkezett az idén is a Story-gálára Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője. Adrienn, ahogy mindig, most is tündökölt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.